2017. augusztus 11., péntek

Csütörtök, péntek

Továbbra is kánikula. A csütörtök is a túlélésről szólt.


Pénteken (ma) reggel a teremben kezdtem. Ma is nagyon élveztem az edzést. Pedig nem könnyű, és még fáj is, de ez így jó és így nagyszerű.

Tusolás után maradtam még. Mert ott elviselhető volt a hőmérséklet. Csak ebéd előtt mentem haza, főztem, ettem, aludtam egy órát.


Aztán megint irány a lottózó. Klíma.


Elkészült a jövő hetiétkezési terv bevásárlólistával. És addig ültem ott, amíg már kezdett fázni a lábujjam.


Kint már készülődött valami.



Nem, nem izzadt az autóm, esett pár csepp eső.


A lottózó mellett beszereztem néhány gyerek-örvendeztető holmit a sulihoz. Nem sok mindent, mert spórolnom kell, hiszen csak októberben kapok majd fizetést.


Finom vacsora.


Fél kilenc. Az ég felhős. Remélem minél hamarabb megjön a lehűlés...

Mai edzés ✔


A mai súlyzós-gépes edzés után jött a kardio. Amíg van még kis lepucolandó zsír rajtam, addig megcsinálok heti 3 kardiot, ami pontosabban mondva aerob. Abból is legtöbbször az intervallt választom. Magyarul: a futópadon először lassan sétálok nagyobb emelkedőn, majd gyorsabban kisebb emelkedőn, és ezeket váltogatom. 40 percig. Ez tud elég unalmas lenni, viszont van a futópadon egy jó program: különböző országokba visz, a képernyőn mutatja a kiválasztott nemzeti parkot vagy várost, olyan, mintha ott lennél. A lépcsőknél, hegymeneteknél növeli a dőlésszöget, a lejtőknél csökkenti. Ma Taiwant választottam, mert ott-legalább virtuálisan- hűvös volt és esett az eső...

Beszélgettem pár szót R-val a teremben, kérdezte, mi a célom, elmondtam. Erre ő:




Motiváció



"Nem azt mondom, hogy ne számíts senkinek a segítségére. Még csak azt sem, hogy nem fog tudni neked senki sem segíteni. Időnként mindannyiunknak szüksége lehet segítségre, és mindig található olyan ember, aki tud és akar is segíteni. De a munkát senki nem fogja elvégezni helyetted. Ha elbuksz és a padlón fekszel, hiába húz fel valaki egyszer, kétszer vagy százhuszonkétszer, mert ha a saját erődet nem használod, és a saját képességeidet nem fejleszted, akkor életképtelenné válsz. Akkor mindig csak várakozva, kiszolgáltatottan nyújtod a kezedet, és egyszer nem lesz majd senki, aki megfogja."