2017. augusztus 6., vasárnap

Vasárnap: a hét és a kánikula vége





Hatodika van, de én csak ma lapoztam a fali naptárat... Így le vagyok lassulva ebben a hosszú ideje tartó hőségben, még minimális dolgokra is nehéz koncentrálnom. Ma már egyszerűen nem bírtam tovább, elvégeztem az otthoni teendőimet (sűrű hideg vizes zuhanyozások közepette) és bevettem magam a klímás lottózóba. Iszonyat jó volt ott ülni vagy két órát, közben elkészült a jövő heti edzés- és étrendterv. 


Majd multi: leginkább akciós pultról vásárlás. A cél csak annyi volt, hogy legyen a kosaramban fehérje is, zsír is, szénhidrát is. (Elég össze-vissza eszem, a meleg teljesen kikészített, viszont az összevisszaságban is azért szeretném, ha lenne némi értelem.)


A felhők már gyülekeznek, kint szépen lassan hűl a levegő. Megjön ma a messiásként várt enyhülés. Ha egy napra, hát egy napra. Aztán majd csak eljön az én hűvös, őszi időm is.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Motiváció: tervezz!



"Tervre nem azért van szükség, mert mindennek feltétlenül úgy kell történnie (az élet általában gondoskodik is róla, hogy ne így legyen), hanem azért, hogy következetesen, lépésről lépésre tudj haladni a céljaid felé – ha szükséges, akkor módosítva a következő lépésedet, de mindig tudva, hogy mi az éppen aktuális feladatod.

Mert aki térkép nélkül bolyong egy ismeretlen tájon, az nem biztos, hogy valaha is eljut oda, ahova szeretne."


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha