2017. június 28., szerda

Szerda: anyu nálam nyaral/3.


A reggelt 6-kor edzőteremben kezdtem. A képen az otthoni változat, persze ma a döntött törzsű evezés helyett fűrész volt, a szűk lehúzás csigán, a felülés pedig a múltkor sem "felüés" volt. 😉 + 6.75km.

Könnyű, gyors ebéd: cukkini lángos. Aztán képtelenség volt kibírni a 28 fokos lakásban, irány a strand, kis kerülővel, mivel anyu még nem járt erre:



Mohács → Bóly → Villány → Nagyharsány → Beremend

A képeken nem látszik, hogy 37 fok volt...





A strand tetszett anyunak is. Jól érezte magát, napozott az árnyékban (irtózatosan (!) meleg volt), fürdött, sétáltunk, fotózott...




Öt óra körül egy belső hang azt súgta: induljunk. Letusoltunk, beültünk az ezer fokos autóba és indultunk.  Beremend → Magyarbóly → Majs → Sátorhely → Mohács Amint hazaértünk, fújni kezdett a szél, összegyűltek a felhők és kitört egy mini zivatar. Szerencsére jól lehűtötte a levegőt, mert a 28 fokos lakás tényleg súrolta az elviselhetetlen kategóriát. 

Anyu holnap hazautazik, viszont már gőzerővel folyik egy másik szervezés: a húgom gyerekeinek mohácsi nyaralásáé. (Erről egyelőre semmit nem írok, mert a gyerekek olvassák a blogot. 😏)