2017. március 5., vasárnap

Vasárnap, Mo. 3.




R: szokásos
E: karfiol leves, mustáros hús, saláta, pár sült krumpli
V: sült krumpli

(A krumpli nem része a ketogén étkezésnek, nálam nem okoz panaszokat, úgyhogy nem dőlök a kardomba, ha nagy ritkán fogyasztom.)

Mozgás: 

Péntek Enikő light kardio + hát és has gyakorlatok
3 km



Igazán nem volt kedvem ma reggel mozogni. Fáradt vagyok, a két A-val eltöltött hét után nagyon nehezen megy a regeneráció. Viszont, ha csak pihenek, elszalad mellettem az idő. A bejárónőm megint szabin van, a szakács beteget jelentett, a sofőröm felesége épp szül (...), kénytelen vagyok magam megmozdulni. A mozgást eddig sem csinálta meg helyettem senki. Igen, nagyon fáradt vagyok, ma reggelre már össze volt készítve a cuccom (anyuékhoz készültem), már 3 jót aludtam itthon, nem lehet kifogás: egy kicsi mozgásnak bele kell férnie, hiszen a sok kicsi sokra megy. Ez most nem kedv kérdése volt. Az egész nem tartott sokáig, és bár nyögvenyelősen kezdtem, a közepére már megjött hozzá az öröm is, amikor utána tusoltam, akkor pedig ott cirógatott az a bizonyos megelégedettség érzés, hogy igen: meg lehet ezt csinálni, csak akarni kell.

Este elszaladt az idő. Tervben volt, hogy megcsinálom a jövő heti kaja tervet és összeírom a holnapi teendőket. Persze halogattam, amíg tényleg megint olyan fáradt lettem, hogy képtelennek éreztem magam bármire is. De tudtam a megoldást: ez sem kedv kérdése. Mivel én úgy működöm, ha van terv, le kell ülnöm és összeírnom. Ha nincs tervem, akkor kifolyik az idő a kezemből, a dolgok fele elmarad, elfelejtem, nem érek oda (...). Szóval leültem és -vicc, mert tényleg csak pár perc az egész- összeraktam a holnapi tennivalókat és a kaját pár napra. Közeledett újra a "cirógatós érzés", de csak akkor fog ideérni, ha meglesz az esti rutin is. Úgyhogy most gép kikapcs, irány a pár perces esti rutin, aztán pihenhetek.

Jó éjt mindenkinek!


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha