2017. február 26., vasárnap

Ausztria 14/10.

Hű, megint kétjegyű a letelt napok száma. Holnap hétfő, azt úgy érzékelem, mintha befutnék a célegyenesbe. Onnan már "csak" kitartás kell, aztán beérek a célba is.

Tegnap vegyes nap volt: nagyon nehéz órákkal és totál nyugalommal felváltva. A nap végén azt mondtam: 70%-ban nyugi volt. Az éjszakát végig aludtuk ismént.

Reggeli mocorgás:

- bemelegítés


- 15 fej fölé nyomás
- 10 mérlegállás
- 15 oldalemelés
- 10 mérlegállás
(6 kör)


- nyújtás.



Lehetett volna komolyabb mozgás is, de nem megy egyelőre. Pár napja írtam, hogy van egy visszatérő boka problémám, hát most elég erőteljesen jelzi, hogy ideje lenne végre elmennem vele orvoshoz, mert tegnap már kín volt minden egyes lépés, szó szerint a könnyeim majd' megindultak minden jobb lábas lépésnél. Sőt ülve, fekve, mindenhogy fáj, már nemcsak szúr, hanem lüktet is, már nemcsak a vádlimon sugárzik felfelé a fájdalom, hanem a egészen a combomig, a térdemben összegyűjtve a fájdalom nagy részét. Ez amilyen hirtelen jön, olyan hirtelen szokott elmúlni, változatos időtartamig kínozva. Szóval megpróbáltam a mérlegállást, ment, és csak egyszer estem neki a szekrénynek (ugye-ugye, az egyensúlyérzék...).

Plusz mozgás: 7km

Még 4 nap.



Motiváció

Az egyetlen rossz edzés az, amit nem csináltál meg.