2017. július 14., péntek

Eredmények az első edzőtermi hónap után



Egy hónapja voltam életemben először edzőteremben. Persze, hogy egy hónap alatt nem történik semmi látványos. Ami történik, az a szervezetemben zajlott. Hiszen full más terhelést kap, mint eddig. Pedig eddig is edzettem itthon, de ez más: mások a mozdulatok, más hatásúak a gépen végzett edzések... És a hatást érzem magamon: eleve folyamatos izomlázam van 😊, lazább a nadrágom,  picit laposabb a hasam; eddig se volt rossz, de most még jobb az étvágyam.


NÉGY HÉT MÚLVA ÉSZREVESZED A VÁLTOZÁST,
NYOLC HÉT MÚLVA A CSALÁDOD,
TIZENKÉT HÉT MÚLVA MINDENKI MÁS.


Ebben már az első hónap után biztos vagyok. Ugyanis az, hogy mit mutat a mérleg, számomra nem igazán mérvadó, viszont nem hittem ma reggel a szememnek, amikor centivel megmértem a dolgaimat.

(164 cm)
2017.06. 14.
2017.07.14.
mell
92cm
90cm
derék
80cm
78cm
csípő
89cm
86.5
comb
59cm
57.5
kg
62.4
61.9


Mozgás:

Heti 3 edzőterem, 2 otthoni HIIT volt a terv. A 3 terem mindig megvolt, a HIIT nem.

Étkezés:

Ketogén alapú. Nem számoltam makrókat, sem kalóriát. Nem egészen egy hete kezdtem figyelni arra, hogy meglegyen a napi fehérjém (hús, hal). És a 29. napon (tegnap) volt egy full csaló napom, de ezt is terveztem, mert hát szeretem a Snickers csokit, méghozzá nagyon.

Az edzőtermi edzést nagyon szeretem. Feldob, kikapcsol.

A kaját "tartani" annyiban "nehéz", hogy vannak napok, amikor csak Snickers-en élnék, de nem engedem magam elcsábulni. (Ezért fogok ezután is időközönként egy "csaló napot" beiktatni, amikor jöhet a csoki.) Ha nagyon édességre vágyom, akkor veszek ki a fagyasztóból Lottó szeletet, fullra csoki íze van, pedig cukkiniból készült, no ez is szuper jól csillapítja az édességvágyamat.


mell: -2cm
derék: -2cm
csípő: -2.5cm
comb: -1.5cm
kg: -0.5kg


És ez csak egyetlen hónap! Mi ez, ha nem a legjobb motiváció! Úgyhogy most megyek is és elkészítem a kajámat 3 napra, igen, dobozolok ma is, mert nagyon megéri! Aztán jöhet a heti 3. súlyzós edzés is.

(Vállveregetés.) Csak így tovább!

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése