2017. június 2., péntek

Vásárlás akcióban


Soha nem vetett fel a pénz, így amióta léteznek akciós pultok, gyakori látogatójuk vagyok. Csak arra kell figyelni, de arra nagyon, hogy az ember jól megnézze a lejárati dátumot. Ha aznap BIZTOSAN megeszem, akkor jöhet az aznapi lejáratú, ezt néhány helyen potom pénzért adják el. Ahol a szavatossági idő is javítva van vagy át van ragasztva, azzal a termékkel nem szoktam foglalkozni, megy szépen vissza a polcra. Volt már, hogy szóltam az eladónak miatta, de nem történt semmi, hagyták a pultban. 

Ma bőséges volt az akció, és végre volt lazac, két fajta is, nagyon jó áron és még egy hétig érvényes szavatossággal! 😁 Imádom a lazacot, de nagyon ritkán fogyasztom az ára miatt, most azonban betáraztam, jöhet a lazac -majdnem- minden mennyiségben. 😊

Ami a képen van, mind nagyon jó áron volt akciós most, emellett a tojás, az édesítő, az ásványvíz is, 4000 Ft-ért telepakoltam a kocsi csomagtartóját. 😏 És egyáltalán nem mellesleg csupa-csupa olyan dologgal, ami jó nekem.

Érdemes vadászni az akciós pultoknál. Van, hogy hetekig semmi értelmes nincs, vagy még leakciózva is drága, de néha ki lehet fogni egy-egy nagyobb zsákmányt.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése