2016. június 3., péntek

Szerda, csütörtök, péntek

Szerda:





R: szendvics (kenyér, vaj, mustár, sajt, főtt tojás, paradicsom, majonéz), keto kávé
E: óriás hamburger (zsömle, hambi összeállítás)
Délután: marék mogyoró

Mozgás: 5km

Mérleg: 65.5kg



Csütörtök:




R: 2 vajas-paprikás kenyér, keto kávé
E: karfiolleves, zöldség, főtt tojás, krémsajtos szalámi, olívabogyó
V: laza keto kávé, zöldség, tojássaláta


Mozgás: 9km



Péntek:




R: 2 vajas-paprikás kenyér, keto kávé
E: rántotta, csalamádé, krémsajt magokkal, sült gomba
V: 2 szendvics

Mozgás: 6km

Mérleg: 63.9kg

...


*** A pletyka kikapcsolódás csupán. Meggondolatlan fecsegés, amit udvarias valótlanságok szőnek át. Rosszmájú spekuláció, ami nem is olyan udvarias tényeken alapul. Hogy is védhetnénk meg magunkat az efféle haszontalan pletyka mérges fullánkjaitól? Legjobb, ha egyszerűen igazat mondunk, és megvárjuk, míg az emberek elkezdenek másról pletykálni. ***


Született feleségek c. film


Ez most onnan jött, hogy munkahelyet váltottam. Ma hallottam, hogy engem a Madisonból úgy csábítottak át a Streetbe. Pedig nem. Tudtam, hogy lesz egy új hely (mindenki tudja, aki jár a központban és megjelent újsághirdetés is), úgy beszélt rá M., hogy legalább kérdezzem meg a feltételeket. Így voltam állásinterjún, és egyetlen okból kértem, hogy szóljanak, ha felvennének próbára: a több fizetés. 24-én este szóltak, 25-én műszakkezdéskor beszéltem is a Madison-főnökséggel, felajánlottam, hogy amíg nem nyit az új hely, szívesen dolgozom még náluk. Nem éltek vele, így pihenhettem egy hetet, ami kellett is. Velem korrektek voltak az ottlétem alatt a Madisonban, remélem, az új helyen is így lesz (őket ugyanúgy nem ismerem, mint az előző hely tulajait nem ismertem). Erről elég is ennyi, ez egy kis város, hamarosan lesz majd más pletyka.

Ez teljesen új hely, minden vadi új a bútoroktól a kávégépig, amit ma kezdtünk el tanulni. Érdekes volt és finom, mert hogy tudnám majd ajánlani bármelyik kávét, ha nem kóstolnám meg. Még délután is hevesen dobogott a szívem a koffeintől. Vasárnap folyt. köv. Addig is járok be takarítani, holnap elvileg a pultot fogom berendezni. A nyitásról egyelőre nincs pontos terv, nekem a lényeg, hogy addig is dolgozhatok.


Facebook oldal: Boszorkánykonyha