2016. május 15., vasárnap

Péntek, szombat, vasárnap

Péntek:





A nem semmi fenékfájdalom mellé jött egy kis torokgyulladás, tüsszögés, köhögés, némi orrfolyás. Éhes csak reggel voltam, amúgy nem igazán.

R: 2 vajas-paprikás kenyér, keto kávé
E: karfiol leves, kurkumás fasírt golyó, rizs, savanyúság
Délután: mézes kenyér
Mozgás: 0.9 km


Szombat:



A szigorú pihenéssel nagyon hangyányit, de javul a hátsósajgás.

R: 2 vajas-paprikás kenyér, keto kávé (a kávéból mától hiányzik a tejszín, elfogyott)
E: kurkumás fasírt, saláta
Délután: mézes kenyér
Mozgás: 1.11 km


Vasárnap:




Tényleg jót tesz a pihenés, kisimultak az idegeim, a nagyobb ráncaim, viszont mivel nem kedvtelésből, nem a tengerparton heverésztem kitörő boldogságomban, olyan fáradt vagyok, mintha dupla műszakokat nyomtam volna a napokban. Szerencsére nagyon jól alszom, azt hiszem, a megfelelő mennyiségű alvás jelentette az igazi pihenést.

Az étkezés viszonylag változatos, sajnos nem teljesen keto, de különösebb tüneteim nincsenek, most ez van, örülök, ha van mit ennem.

A mozgás minimális, ma már tudatosan kicsit többet mentem, ugyanis -mivel táppénzre nem vagyok jogosult, ráadásul a szabadnapjaimra fizetnem kell magam után a TB-t (...)- ma felhívtam a főnökömet, hogy jövő héttől beoszthatnak. Fogalmam nincs, hogy fogom bírni, de egyszerűen dolgoznom KELL, különben lakhatom megint a kocsimban...

R: 2 vajas-paprikás kenyér, keto kávé (tejszín nélkül)
E: sült csirke, pár falat vele sült krumplival, cékla
V: mogyoró, mézes kenyér
Mozgás: 3 km


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha


Kurkumás fasírt


Olyan fél kiló darált sertéshúshoz hozzákevertem 4 fej aprított vöröshagymát, 2 tojást, sót, borsot, kurkumát, aprított petrezselymet, majd forró zsíron, serpenyőben, kis lappancsokként mindkét oldalukon átsütöttem.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha