2016. március 3., csütörtök

Csutortok, Hartheim 22/15.

Volt ejszakas, volt alvas 10-5-ig. Ma mar ugy ereztem, meg be se csuktam a szemem es mar meg is szolalt az ebreszto. Ha nem jonne minden masnap az ejszakas, mar reg kipurcantam volna teljesen. 

5-kor nekilattam fozni ket napra, elinteztem a mosokonyhas dolgokat, megreggeliztem, elokeszitettem kozben L. reggelijet, gyogyszereit... Es megint negyed 8... Most e9 oran at enyem L. Meg negyszer. Osszesen 7 nap van vissza.

/Megjegyzes: magyar kereseti viszonyokhoz kepest itt jo penzt kapok. Viszont a hivatalos fizetes itt, ebben a szituban -utananeztem- a napidijan ketszerese lenne.../

R: 1 gl.mentes vajas-paprikas kenyer /ejjel nem volt erom mar lemenni a fagyohoz kenyeremet felhozni/

A multban minden kapcsolatom /par-, munka-, csaladi, sokszor a barati is/ arrol szolt, hogy teljesen alarendeltem magam a masiknak. Jo akartam lenni, divatos szoval megfelelni. Ez addig ment, amig teljesen elvesztem, mar fogalmam sem volt arrol, ki vagyok, mar nem is leteztem. A masik jellemzo az volt, hogy biztam. Megbi5ztam mindenkiben, elhittem, ha barki barmit mondott, akar rolam, akar barmirol. De foleg a rolam mondott negativumokat. Bab voltam, marionett, akit szepen lehetett iranyitani a drotpadlasrol. Es totalisan a multban es a jovoben eltem. Hittem egy rozsaszin jovoben. Mara egy szkeptikus fazisba kerultem. Megkerdojelezek mindent es mindenkit, igyekszem a tenyekre hagyatkozni es magambol erot meriteni. Nem tudok megbizni senkiben igazan, moge nezek a kapott mosolynak, elismeresnek, biztatasnak. Hallgatok a belso hangokra, mert azokban meg nem csalodtam. Aztan bizom abban, hogy a ket szelsoseges polus kozelit egymashoz. Ezen a munkahelyen nagy tanulsag, hogy a jelen szamit. Dolgozom az ugyon, de ma is mar elkezdtem az otthoni teendoket tervezni, mert lesznek. Mikozben meg egy hetig itt vagyok... Aztan arra jutottam, hogy a hivatalos es halaszthatatlan dolgok kerulnek csak a naptarba, a tobbi raer. Azokat meg nem tervezem.

Mindezt reggel irtam. Azota sok minden tortent.

A napnak megsem sikerult kisutnie. Pedig nagyon igyekezett reggel.


L. iszonyat rosszul volt reggel. Nem reszletezem: haziorvos, aztan korhaz. Breisach-ban, mint amikor erre a munkahelyre kerultem. Csak most masik szobaban. 


A reggeli ota a korhazi vacsorat ettem. Persze normal kaja...


Annyira faradt vagyok, hogy nem egyszeru meg a telot tartanom sem, mikozben irok. L. itt jajgat mellettem szegeny... Azert remelem, hogy alszik majd es igy en is kicsit...



Motivacio


Freeletics Cardio & Strength 15. hét

1. hét itt
2. hét itt
3. hét itt
4. hét itt
5. hét itt
6. hét itt
7. hét itt
8. hét itt
9. hét itt
10. hét itt
11. hét itt
12. hét itt
13. hét itt
14. hét itt

15. hét :









Freeletics Cardio 15 hetes program itt

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha