2016. február 25., csütörtök

Csütörtök, Hartheim 22/8.


A tegnapi esti jelenettol es a szornyu naptol annyira kimerultem, hogy amikor lattam, hogy L. elszenderedett, behuppantam az agyba es elalaudtam. Meg elotte beallitottam a vekkert 1 orara, altalaban akkor kell wc-re mennie L-nak. Fel is keltem, bezombiztam hozza. Persze nem aludt, de wc-re se kellett mennie. Igy visszavanszorogtam a szobamba, beallitottam az orat reggel 5-re es mar durmoltam is. Szinte azonnal megszolalt az ebreszto. A szemem is csak felig tudtam kinyitni, de kivittem L-t a furdobe. Turelmetlen volt, de onmagahoz kepest ez nyugodt allapot. Aztan visszavittem az agyba. En nem fekudtem vissza, ezer a dolog ilyenkor, mivel napkozben semmit nem lehet tole csinalni. Feltoltottem a mobil kad akksijat. Pince: fagyobol az ebedhez hal, zoldseg, krumpli fel, magamnak a kenyerem 1-2 napra. Minden kicsomagol, elokeszit, hutobe, helyere. Biztonsagi zar visszakapcsol, villany le. Konyha: L-nak reggeli: vajas-lekvaros kenyer falatokra vagva, kave. Gyogyszerek: reggeli vitaminok osszetorve, kis femkanalra, joghurttal veszi majd be. Fajdalomcsillapito 20 csepp kimer, felhigit, kis muanyag merokeben. Italai: almale, magnezium 1.5 deci vizben feloldva, natur tea: 1 kanal por, 2 holyagtamogato natur tabletta morzsolva, 2 edeskevel. A sajat reggelim. Kozben gyakran ranezni L-ra. Mert bar ezerszer szoltam,hogy a bebifon nem jol mukodik /3 mp-ig szol, aztan 30 percig nem/, a haziak szerint ez normalis... Szoval be kell mennem. Ejszakara nyitvahagytam a haloszobak ajtajat, ugy hallhattam volna, ha tortenik valami...


Reggelre behavazott.



R: mint mindig mostanaban


E:  sult hal, mini krumplipure, zoldseg


Delutan kivittem L-t masfel orara setalni. Nehez volt rabeszelni is es a kerekesszekben tartani is. Egesz uton veszekedett. Meg is kerdeztem tole, hogy csalanra pisilt-e. Ezen csak nevetett.

A setan atfutott az agyamon, hogy R., a neni egyik fia meg nem is volt itt. Aztan lass csodat: hazaertunk a setarol es megjelent R.! Kerd es megadatik. Tudtam baladni a bazimunkaval es kicsit kiultem a teraszra, amig itt volt.


Par perc napsutes es szabadsag... Jaj, de jo volt!

Aztan vacsora: szalami, sajt, 2 fott tojas, paprika.


L-val ma is voltak nehez pillanatok, de nem hasonlithato ossze a tegnappal. Ahhoz kepest ma egyedul voltam... Es ha minden maradt a regiben / itt sosem lehet tudni /, akkor ma jon az ejszakas nover es aludhatok bebifon es folyamatos odafigyeles nelkul.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Bölcs

"A fény nem kívülről jön, hanem belülről."

Kosztolányi Dezső


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha