2016. január 19., kedd

Kedd, Hartheim 21/13.

R: 2 gl.mentes vajas-paprikas kenyer, kave
E: rantotta, parolt zoldseg
V: lakt.mentes turo

(Ennyi cart regen ettem ossze. Hatarozottan nem tesz jot, az emesztesem szinte leall a gluten- es laktozmentes dolgoktol. Nem mukodom ezekkel a mentes bolti termekekkel, raadasul tele vannak cukorral es egyeb nem odavalo dologgal. Elfogyott majdnem minden, amit S., a munkaadom tenyleg joindulatbol bevasarolt nekem, de hatarozottan megkertem, hogy ne vegyen nekem semmit, majd en beszerzem. Erre ma elfelejtettem boltba menni... 😁)

Ma ejjel csak egyszer kellett L-hoz felkelnem, igy sikerult -igaz, nem egyben- het orat aludnom. Nagyon faradt voltam tegnap, a hazimunka, amit ott hagytam, megvart, ma reggel megcsinaltam.

Ket het 24 oras apolas is boven eleg, most rahuzok meg egy hetet. Szellemileg megterhelo igazan, az alvashiany hozza magaval a fizikai faradtsagot. De otthon lesz harom hetem, ha visszajovok ide. Majd a most ledolgozott idom utan eldontom, jovok-e. A munka gyakorlatilag igazan  este nehez (L. olyan, mint egy baba, este nyugos es a vilag minden kincseert sem akar aludni menni, aztan ha beimadkoztam az agyba, orakba telik, amire elalszik...), es vannak nehez ejszakak. A nappalok viszonylag nyugisak. Eves, ujsagnezes es egyeb elfoglaltsagok, vendegfogadas, wc, gyogyszerezes, vernyomasmeres... A munkakorulmenyek pedig egyszeruen idealisak. Ja, a fizetes se kutya. Sot itt a teljes ellatas az maximalisan teljes. Emellett nem erzem rabszolganak magam, hanem egy megbecsult embernek, akinek nagyon halasak azert, mert a mamat szeretettel es turelemmel apolja. Plusz ugye munkabajaras repulovel, amit teljes egeszeben a csalad fizet.



Amig L. delelott ujsagot lapozgatott, neztem ki mellole az ablakon es figyeltem, milyen puhan ernek le a hopelyhek.


Delutan kimehettem 1 orara. Szuper volt a levegon.





Ma is ropkodtek a minuszok.


A falu hataraban talaltam egy mezitlabas tapasztalo lepegetot.




Este beugrott a neni idosebbik fia fel orara. Nagyon jo volt, mert minden hazimunkat el tudtam igy vegezni, amit ma este is tutira hanyagoltam volna. Igy holnap - ha L. is ugy akarja- aludhatok kicsit tovabb. 😉



Freeletics Cardio & Strength 10. hét

1. hét itt
2. hét itt
3. hét itt
4. hét itt
5. hét itt
6. hét itt
7. hét itt
8. hét itt
9. hét itt

10. hét:







Freeletics Cardio 15 hetes program itt

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha


Bolcs