2016. január 18., hétfő

Hetfo, Hartheim 21/12.

A blogot most telefonrol irom, reszletekben. Egyben nem lenne ra ido. Ha foto keszul, azt amint lehet, beszerkesztem, amit szeretnek, leirom, amint lehetosegem van ra. Mindig azt mondom magamnak: este majd kiegeszitem, de arra mar olyankor nincs energiam. A maradek mosast, szaritogepbol ruhakiszedest sem tettem mar meg ejjel, inkabb aludtam. Mert az apolokent kivaltsag.

Ma ejjel is volt harc. Elsosorban magammal. L. nem aludt. Cirkuszolt, mint egy kisgyerek. Ezer dolga volt. Hajnali  1-kor. Amikor elotte ket oraval aludt el. Persze, hogy faradt es almos voltam. Hisztizett, nem vette be az altatot, ott hagytam. Visszafekudtem. O cirkuszolt tovabb, en probaltam elaludni. Az motoszkalt kozben a fejemben, hogy "a bolondokkal csak szepen lehet". Tudom en, tudom jol. Csak igy 11 nap utan ez mar nem olyan egyszeru. (Tudom, hogy L. beteg. O nem tud az egeszrol semmit.) Oke. Meggyoztem magam: nekem is jobb lesz, ha alszik. Felzombiztam magam az agybol es a legszebb mosolyommal, a legbugobb hangommal mentem be hozza. Beadtam az altatot, visszafektettem. Igaz, hogy nem aludt el, de megnyugodott es ult az agyban. Igy tudtam aludni 3 orat. Mert fel 5-kor ujra kezdodott a musor...

R: 2 vajas-paprikas gl.mentes kenyer, keto kave
E: zoldsegleves, grill csirke, kis krumplipure, salata
V: ld. reggeli



Delutan szurira vittuk L-t. Egy korhazba. Az allam leesett:










Rogton ezutan kimehettem fel orara. Bar inkabb aludtam volna, de a fel ora nagyon keves, a friss levego meg kell.



S., a munkaadom tegnap benezett. Hozott egy flaskat.
- Timi, nagyon szaraz a hajad. Hoztam neked egy szert, ezzel kend be, feltolti nedvesseggel.

Ma pedig hozott egy katalogust, megneztuk, beszelgettunk rola. Azt mondta, ha valami tetszik, megveszi nekem. Persze lebeszeltem rola.

Nem vagyok hozzaszokva, hogy ennyire kedvesek velem egy munkahelyen. Hogy figyelnek ram. Hogy tenyleg mindent megtesznek azert, hogy a lehetosegekhez kepest jol erezzem magam. Nekem ez nagyon furcsa. Talan S. igy tudja kimutatni a halajat. Talan itt a feladat: elfogadni, ha kapok. 

Zoldsegleves


A zoldseget keves vajon megparoljuk, felontjuk vizzel, felforraljuk, sozzuk, borsozzuk. Kesz.