2016. december 16., péntek

Karácsonyi brownie




Hozzávalók (fél adaghoz):

# 3 tojás # 5 mk kakaópor (17g) # 5 mk eritrit (édesítő, 21g) # 60g mandulaliszt # 30g cukormentes étcsokoládé 

Elkészítés:

# A tojásokat szétválasztottam, a fehérjét kemény habbá vertem.
# A sárgáját, a kakaóport, az eritritet, a mandulalisztet és az apróra darabolt csokit egy tálba tettem, kis fokozaton összemixeltem.
# Ehhez szintén kis fokozaton hozzámixeltem a felvert fehérjét.
# Kis tortakormába (szilikon) öntöttem.
# 200 fokon, előmelegített sütőben 20 percig sütöttem.
# A tetejét sablon segítségével eritrittel díszítettem.




Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése