2016. szeptember 28., szerda

Kedd, szerda

Kedd






R: 4 sajtkrémes-paprikás abonett, keto kávé
V: marék mandula

Mozgás: 12 km


Szerda


E: ugyanaz, mint tegnap, két napra főztem
Délután: ugyanaz, mint tegnap
V: -

Mozgás: 5 km


Esti séta, őszi fények:












Sűrű október elé nézek, így a mai nap nagy részét arra szántam, hogy terveztem: mozgást, étrendet, "vonulási tervet" készítettem, mert előre láthatóan több ezer kilométert fogok megtenni a következő hónapban. Fix program 1-jén (utazás, vezetés), 8-9-én (sok vezetés), 10-15-ig (utazás, vezetés, pihenés), és még nincs lefixálva, de lehetséges, hogy 17-én utazom Ausztriába dolgozni. (Az utaztató cég és a kinti közvetítő cég is nagyon a szívére vette, ami I-nél történt velem a két hét alatt, kompenzálásként valami jó helyet keresnek nekem, és tényleg rajta vannak az ügyön.)

Hogy mindenre legyen idő és közben a következő munka előtt kicsit szusszanjak is, ne csak rohanjak, elég keményen leszabályoztam a telefon- és internethasználatot. És reggelekre beterveztem a mozgást, ha van kedvem, ha nincs, meg kell csinálnom, nem lesz rá idő máskor. A kaja egyszerű lesz a tervek szerint, ketogén, amikor itthon vagyok, biztosan, de leszek több helyen vendégségben meg máshol is, ott nem fogok ezen görcsölni, de azért odafigyelek.

A terv a legfontosabb nagy és apró dolgokat tartalmazza, de persze közben is változhat sok minden, és nem fogok fejre állni, ha nem tudom "tartani" a beütemezetteket. Viszont fix támpontok nélkül -most tényleg annyi minden van/lesz - egyszerűen elszaladna velem a ló.


Nem tudom, igaza van-e Wass Albertnek, de ez a gondolat most illett ide.


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése