2016. február 13., szombat

Kenyér - fél óra alatt

Mostanában leginkább ezt a kenyeret sütöm magamnak. Gyors, nem kell mérni (kivéve, ha az ember számolja a makrókat), egy tál kell hozzá, tehát nincs sok mosogatnivaló, mindig sikerül. Szeletelve szoktam lefagyasztani, étkezés előtt kiveszem a fagyasztóból, hamar kiolvad, így mindig van friss kenyér. nagy gáztepsiben sütöm, így lapos szeletek lesznek, de így is félbe vágható, szendvicsnek is szuper jól elkészíthető.


Hozzávalók:

# (a tojás nagyságától függően) 10-12 tojás # 6-7g sütőpor # pár csepp citromlé # só ízlés szerint # 6 púpos ek szezámmagliszt # 2-3 púpos ek lenmagliszt # 1 púpos ek tökmagliszt # marék vegyes mag.

Elkészítés:

# Egy nagy tálban mindent összekeverek vagy mixelek.
# Sütőpapírral bélelt nagy gáztepsibe öntöm.
# Előmelegített sütőben 200 fokon 20 percig sütöm.
# Ha kihűlt, 16 szeletre vágom.


Ha nincs tökmagliszt, vagy a szezám-, vagy a lenmaglisztből kerül bele több.


Kenyér receptek (gyűjtemény) itt

Ketogén étrend: Hogyan kezdjem? ittKetogén étrend: amit ne egyél ittKetózis itt
Ketogén étrend: alapok itt
Segítség a Keto kalkulátor használatához itt
Ketogén étrend: alapanyagok itt
Keto kalkulátor itt
Keto: ajánlott és nem ajánlott édesítőszerek itt



Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése