2015. november 7., szombat

Szombat, Magyarország 21.


Mennyei reggeli után város, aztán fél délben uszoda. Nagyon lusta voltam ma. Az edzést halogattam, halogattam. Legszívesebben bekucorodtam volna a kandalló elé, ölemben a macskámmal, balomon a kutyám, jobbomon a kis asztalon egy bögre forró tea... De mivel nincs kandallóm, nincs kutyám, macskám sincs, se kis asztalom, sőt bögrém se nagyon -mostanában rájuk jár a rúd-, az uszodát választottam. Mert ott ugye lehet 'velneszezni' is, vannak szaunák, gőzkabin, meleg vizes, ücsörgős medence... M. hívott meg, ő leúszta az adagját, aztán ment a gőzbe. Mivel az elején az úszómedence felé vette az irányt, nagy nehezen rábeszéltem magam, hogy én is belemenjek. Az első hossz irtózatosan nehezen ment. Alig haladtam előre. Amúgy sem vagyok gyors úszó, de a mai tempó! Az első 100 méter után ki akartam mászni. És akkor két másodpercre elgondolkodtam: a mai edzést ugye halasztgattam, de nem mozogtam még; ha már egyszer itt lehetek, akkor mire várok?; szeretek mozogni, szeretek úszni, akkor hát gyerünk! Csak 500 métert, de csináld! Csináltam, de nem ment. Mintha tolatva úsztam volna, nem fogytak a méterek. És ez így ment hat hosszon keresztül. Aztán a hetediknél jött a katt: most már megcsinálom az 1000 métert. Már majdnem megvolt, amikor jött a gondolat: a múltkor 1500-at úsztam, annyit most is meg tudok csinálni. Nem hajt a tatár, gyerünk! Szerencsémre sikerült élveznem a vizet és a mozgást, így elszámoltam magam, vagyis már az 1600-nál jártam. És ekkor tudtam: megcsinálom pihenő nélkül a 2 km-t. Így is lett. Az utolsó pár hossz fordulójánál megálltam és pihenésként megcsináltam 4x15 guggolást. A vége: egyéni csúcs: még életemben nem úsztam ennyit egyhuzamban. A páratartalom miatt nem szoktam az uszodában használni a telefont, most lőttem két 'szelfit'. Mivel egyik sem sikerült jóra, mindkettőt megőrzöm itt magamnak.

Ebéd így délután három körül volt. Aztán kis baráti beszélgetés L-éknál, estig, sok nevetéssel: jobb volt, mint egy "Szombat esti filmkoktél".



Reggeli rántotta (3 tojás, 1 ek zsiradék, só), sült szalonna, paprika, kenyérke
Mozgás: 2000 méter úszás, 4x15 guggolás
Úszás után: 1 főtt tojás, marék mogyoró
Ebéd: töltött paprika
"Vacsora": marék mogyoró, 2 szelet sajt


Facebook oldal: Boszorkánykonyha


LCHF sztori: Fatima



"Here’s an update on my weight loss progress. I sent you a picture four or five months ago and have now lost more since then. I’m getting closer to my normal weight! LCHF has really changed my life to a much happier and healthier one!

Thank you again for you great site, full of inspiration and great advice! I will stick to this diet for the rest of my life. Please feel free to share the pictures on your site – show the world that LCHF really works! I started this diet in late October 2013 and a great deal has happened since then

Sincerely, Fatima"




LCHF: Frida itt
LCHF: Lindha itt
LCHF: Lisa itt
LCHF: Christine Cronau itt

LCHF story: Maria Emmerich itt
LCHF sztori: Rheanna itt
Derek sztorija itt
Telaine története itt
Tony története itt

LCHF story: Zuzka itt
Egy házaspár története itt
Csak a cukor elhagyásával mennyi változás! itt
Egy idősebb házaspár története itt


Facebook oldal: Boszorkánykonyha