2015. október 3., szombat

Péntek, szombat

PÉNTEK

Reggeli: 2 meggyes-mákos süti, kávé
Ebéd: sültek. krumpli, cékla, pácolt husi, zöldségek
Vacsora: chilis bab, mandula, süti
Mozgás: 1000m úszás






SZOMBAT

Nagyon sűrűre, eseménydúsra, egyben kellemesre és hasznosra sikeredett a mai nap. Az étekre gondolásra és elkészítésére nem hagytam sok időt, így nem lett ideális és nem túl változatos, de ettem, fogyott a kibontottból/maradékból, éhes egész nap nem voltam, és azért megmaradtam a megszokott kereteken belül.

Reggeli rántotta (1 tk vaj, 1 ek zsír, 3 tojás, snidling), krémsajt magokkal.
Ebéd:  rántotta (1 ek zsír, 3 tojás, só, bors), savanyú uborka (anyu féle, cukormentes), olíva bogyó, 1 ek kukorica.
Vacsora: rántotta (1 ek olíva olaj, 3 tojás, só), saláta mozzarella golyókkal, olívaolajjal, balzsamecettel, 2 szelet pirítós
Mozgás: -




Este sütöttem egy kenyeret. Ez az ötlet már régóta megvolt a fejemben, szokásos módon: láttam magam előtt a "fehér kenyeret", tudtam, hogy abból készül majd, ami van itthon és hogy kicsit más lesz, mint az eddigiek. Meglepően kenyér szerű, finom és irtó laktató. Nem teljesen olyan, mint ahogy elképzeltem, de tökéletes kenyér, ha legközelebb sütöm, majd megpróbálok ezt-azt változtatni, hogy meglegyen az, amit eredetileg kigondoltam.

Mivel ma este vendégem érkezett, holnap keletre, hétfőn északra utazom (nem, nem, sajnos nem India és nem Norvégia), a receptet holnap reggel, még az utazás előtt teszem fel. Minden mást pedig csak vasárnap, illetve hétfőn este fogok tudni intézni. 

No becsomagolom kis keresztlányom, E. ajándékát, aztán alvás :)

Facebook oldal: Boszorkánykonyha


I love keto

Ezért (is) szeretem a ketót. 

Csak beugrottam a városba, de máshogy alakult minden, mint ahogy terveztem. 
Étel nem volt nálam (víz mindig van), és habár 9 körül reggeliztem és fél 2-kor estem haza, nem szédelegtem az éhségtől. 
Még a cipőmet sem vettem le, mert megint mennem kell, de egy gyors ebédet összedobtam: rántotta (1 ek zsír, 3 tojás, só, bors), savanyú uborka (anyu féle, cukormentes), olíva bogyó, 1 ek kukorica. 
Tápláló, laktató, finom, szuper gyors, minimális mosogatnivalóval.

Ketó, én így szeretlek wink hangulatjel