2015. május 29., péntek

Freeletics: Climbers

CLIMBERS

Start: Climbers start from the pushup position.
Movement: Bring one foot level with your hands. Switch feet.
End: Each side counts as one repetition.
Remarks: During the whole movement, only your hands and feet may touch the ground and your hips have to be below your shoulders at the end of every rep.
Make sure to keep your abs and back tight.

MODIFIED VERSION

If the exercise is too difficult or becomes too difficult during the workout, do the modified version:
Bring your feet as close to your hands as you can instead of bringing them level with your hands.

1. hét itt

2. hét itt

3. hét itt

4. hét itt

5. hét itt

6. hét itt

7. hét itt

8. hét itt

9. hét itt

10. hét itt

11. hét itt

12. hét itt

13. hét itt

14. hét itt

15. hét itt

15 hetes program itt

Freeletics: Burpees itt

Freeletics: Squats itt

Freeletics: Push-up itt

Freeletics: Situp itt

Freeletics: Climbers itt

Freeletics: Stretching itt

Freeletics: Warm up (Bemelegítés) itt

Freeletics: Deep squat itt


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Megjegyzéses 21

Akkor még nem tudtam, hogy mi is pontosan az, ami történt. Csak az orromig láttam, csak azt észleltem, hogy megcsaltak, hazudtak, az orromnál fogva vezettek. J. a levélben megadta a telefonszámát is, hogy ha beszélni szeretnék vele, hívjam fel. Órákig ültem a Medison teraszán. A megbolondulás határán. Nem értettem semmit, csak fájt, mart, égetett, ami történt. 

- Ha lúd, legyen kövér- gondoltam és tárcsázni kezdtem J. számát.


Aki nem akar változni, változtatni, az becsapja, ámítja magát. Én mindig éreztem, sőt tudtam, hogy ahogy élek, az nem jó, ez nem én vagyok, nem ilyen vagyok. Nagyon vágytam arra, hogy megtaláljam a válaszokat a kérdéseimre, viszont iszonyatosan féltem attól, hogy bármi is megváltozik. Féltem a változástól, az újtól. Tudtam, hogy ha minden így marad, ha igyekszem a mostani életemet szépnek látni, megszépíteni, olyan dolgokat belelátni, amik nem is léteznek, az nem szolgálja a fejlődésemet. Ezerszer adtam magamnak és a kapcsolatunknak is új esélyt, mindig próbáltam megmenteni, a saját képemre formálni G-t, megváltoztatni, és nem láttam be, hogy ez egy lehetetlen és fölösleges vállalkozás. A kapcsolatunk már régen elérte azt a szintet, ahonnan nem tudtunk továbblépni, és mindketten beleragadtunk egy olyan személyiségbe, amik nem mi voltunk. Ha nem jön el Szent Iván, lehetséges, hogy egész életemben az önámításba kapaszkodtam volna. Nem lettem volna hajlandó változtatni akkor sem, amikor már régen tudtam, hogy ennek így semmi értelme. De Iván jött, az Égiek küldték nekem, segítségként, hogy el tudjak végre indulni a saját, a sorstól nekem szánt életutamon.



Kegyetlenül össze voltam zavarodva. Ott ültem a pub teraszán, több órás gondolkodás után arra vártam, hogy megérkezzen J., a másik nő, akivel G. megcsalt. A gondolatok hurrikánként tomboltak a fejemben, remegett az egész testem, miközben csak ráztam a fejem, hogy ez nem lehet igaz, nem létezik, hogy velem ez megtörténhet, ez az egész valami tévedés, valami rossz vicc.



J. megérkezett. Nagyon szép, ápolt nő, vékony, csinos, csodás kék szemekkel. Kedves volt. És kiváló emlékezőkészséggel rendelkezett. Megkértem, mesélje el a sztorit a saját szemszögéből. És ő mesélt. Pontos dátumokkal, konkrét eseményekkel. A szívembe minden mondatánál éles fájdalom hasított. Úgy éreztem, mintha egy késdobáló tökéletes gyakorlottsággal adná elő magánszámát: minden egyes kést pontosan a szívem közepébe dobálva. A közös lakásunk már nem csak a kettőnké volt. J. úgy ismerte, mint a tenyerét. A kedvenc fürdőhelyeink már hármas közös élménnyé váltak. Irtózatosan, kegyetlenül rossz volt hallani, milyen volt az élet „otthon” az én osztrák két heteimen. Megtudtam mindent, és amikor már nem volt mit hallanom, elbúcsúztunk.



Este volt már, amire hazamentem. Haza? A lakásba, ahol addig G-ral éltem. Át sem kellett gondolnom: szó nélkül csomagolni kezdtem. Szombat volt. Hétfőn indultam Ausztriába dolgozni. Oda is pakolnom kellett és a lakásból is. Még nem tudtam, miként, még nem tudtam, hova, csak egy dolog járt a fejemben. el innen, el!

(...)

(1. rész itt)
(2. rész itt)
(3. rész itt)
(4. rész itt)
(5. rész itt)
(6. rész itt)
(7. rész itt)
(8. rész itt)
(9. rész itt)
(10. rész itt)
(11. rész itt)
(12. rész itt)
(13. rész itt)
(14. rész itt)
(15. rész itt)
(16. rész itt)
(17. rész itt)
(18. rész itt)
(19. rész itt)
(20. rész itt)

Az ambiciótól az értelemig - Az életcélod megtalálása (teljes film)


Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Motiváció

Az erő, 

hogy hiszel önmagadban!
Ez a kulcs, 
mely megváltoztatja a sorsot!



Facebook oldal: Boszorkánykonyha