2015. május 22., péntek

Gomba krémleves





Hozzávalók két főre:
  • 1 ek kókuszzsír
  • 2 fej csiperke gomba
  • 2 fej barna csiperke gomba
  • 2 laska gomba
  • 1 nagy marék kockázott vöröshagyma
  • 1 nagy sárgarépa
  • bors
  • fél csomag petrezselyem zöld
Így készült:
  • A forró kókuszzsíron üvegesre pároltam a hagymát.
  • Rátettem a pucolt, szeletelt gombát, átpároltam.
  • Felöntöttem annyi vízzel, hogy ellepje.
  • Beletettem a répát és az apróra vágott petrezselymet.
  • Készre főztem.
  • Fűszereztem.
  • Pár szelet gombát kivettem a tálaláshoz.
  • A többi levest kis mixerben átturmixoltam.
  • Tálaltam.


Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Bölcs


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha