2015. február 10., kedd

Kedd (Au. 14/9.)





R: sonkás-sajtos rántotta
E: zöldségpüré, pirított gomba, sült szalonna
Délután: két marék mandula
V: tonhal saláta (csak a felét tudtam megenni)



Napozás: 15 perc (első teljes testes napozás 2015-ben)

Mozgás: 1 óra séta

Régóta szeretnék írni magamról, mivel ez egy napló féleség lenne ugye, de nem megy. Amire este felérek, hulla fáradt vagyok, ilyenkor már sokszor azt sem tudom, fiú vagyok-e vagy lány... És ez már ugye a kilencedik folyamatos munkanap és még vissza van öt...

Időben viszonylag gyorsan telnek a napok, de nagyon nehezen. Minden egyes dolog "végrehajtásához" iszonyatos energiára van szükségem, legyen szó a legapróbb dolgokról is, mint felkelés, öltözés, evés. Már tudom, hogy ebből az egészből egyedül én húzhatom ki magam, ehhez pedig az kell, hogy a gondolkodásomon változtassak. Ezért kényszerítem magam a napi rutinokra, a munkára, hogy ha süt a nap, napozzak, ne a szobában gubbasszak.

Harmadik hete szedem a gyógyszert, se pozitív, se negatív hatását nem érzem. 

Fáradt vagyok. Alvás.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Tipp: így tárolom a kolbászt




Kolbász. Zsíros. Csöpög, foltoz. Speiz nincs, de valahogy tárolni kell.

Amikor megveszek egy pár kolbászt, feldarabolom. Általában öt-hat szeletnyi lesz egy darab, mert ennyit szoktam enni egy-egy étkezéshez.

Aztán fogom a konyhai papírtörlőt (a legolcsóbb tökéletesen megfelel erre a célra), és minden darabka kolbászt egybe becsomagolok.

Van egy kolbász tárolásra rendszeresített dobozom, abba belepakolom.

Egy-két napig kint szoktam hagyni a konyhaszekrényen, így a "fölösleges" zsír "kiolvad" belőle. Ha nagyon átitatódott a papírtörlő, akkor kicserélem.

Majd bekerül a hűtőszekrénybe.

Nagyon sokáig eláll.

 Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Motiváció és bölcs

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha