2015. december 5., szombat

Szombat: úszás rekord, mennyei étkek..., Magyarország 49.

Hogy mit ettem volna ma, ha kövér lenne a bankszámlám? Rendeltem volna valami jó kis török menüt és szereztem volna paleo 'minyont'. Hát vagy nem. A lényeg: annak ellenére, hogy ma is a 'táplálkozzunk okosan mindabból, ami van itthon' elv működött, istenieket ettem.




Reggeli: turbó töltés, rántotta (1 ek zsír, 2 tojás, 3 szalonna, 2 tk krémsajt magokkal)
Úszás előtt: marék mogyoró. Még nem voltam éhes, de tudtam, hogy mozgás után az leszek, így összedobtam, dobozoltam és vittem magammal az ebédemet. Rántotta, főtt tojás, saláta és egy vajas-paprikás szendvics. Inni vizet vittem. És miért szeretem a mekit? Mert onnan lehet elhozni csomagolt sót, a salátámat nem kellett már itthon megsóznom, így nem "folyott", amire evésre került a sor.
Úszás után ettem meg a csomagolt kajcit.
Vacsora: nagy tányér halászlé (ma is köszönöm, fiúk!), marék mogyoró.


Mai bemelegítő edzés: 1500 méter úszás. 1000 méternél vettem észre, hogy 2 perccel gyorsabb vagyok a múltkorinál. Iszonyatosan lassan úszok, sosem férnék bele a műsoridőbe, ha ezt közvetítenék. Viszont arra gondoltam: ha már most van 2 perc előnyöm önmagamhoz képest, akkor nem állok le, nézzük meg az ezerötöt. Belehúztam. Végig én voltam a leglassabb a medencében, viszont majdnem kerek 4 percet javítottam a "rekordomon"! Tiszta boldogság, hogy fejlődőképes vagyok! (Igaz, hogy Hosszú Katinka vizes lábnyomáig sem érek, viszont mindazokhoz képest világbajnok vagyok, akik nem úsznak.)

Este:

- bemelegítés
- fél perc ugrókötél
- 20 térdfelhúzás ágyszélen ülve
- 10 burpee
- 1 perc hídtartás
(4 kör)
- nyújtás

Már a reggelinél kezdődött: egy korty kávé, kicsit bent tartom a számban, közben jóleső ümmögés. Lenyelem. Hangosan: "Jaj, de finom! Ó, anyám! Ez isteni!". Lassan fogy, mert ezt minden kortynál megteszem. Ugyanez a helyzet a többi összetevővel. Van, hogy fél óráig tart a reggeli.
Az ebéddel majdnem pontosan ugyanez volt a helyzet. Az a rántotta még a reggelinél is finomabbra sikeredett, egyszerűen fenomenálisan finom volt! És a saláta! Kis olívaolajjal, sóval, tökmagolajjal! Hát maga a Paradicsom.
És a halászlé! Nagyon szeretem a jó kis mohácsi hallevet, igazán csodás zárása volt a napnak.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése