2015. július 9., csütörtök

Csütörtök (Mo. 14/4.)

Csodásak voltak tegnap este a villámok. Sokszor szinte folyamatosan csattogtak, nappali világosságot varázsolva. Velük együtt megjött a szél, az eső és a hűvösebb levegő is.








Így sokkal több életkedvvel és oxigénnel kezdhettem neki a mai edzésnek: Insanity: Pure cardio. Irtó jó ez az edzés (is), minden izmot megmozgat, nem kicsit. 


Nekem a Plyo a "mumus" edzés, holnap újra.


A gyomrom a tegnapi kajamennyiségtől nagyon fájt még ma is. Így:

R: -



Később: párolt zöldség, cukkinis csirke, pár falat krumpli.


Este: rántotta (1 zsír, 1 tojás, 2 sonka, 1 sajt)

Előtte pszicho ülés és mozi.

Dr S-sel ma főleg arról volt szó (már nem először), hogy túlzottan racionális vagyok. Azt kell gyakorolnom, hogy "lecsavarjam a fejem és letegyem egy székre és így reagáljak helyzetekre". Hát, Kedveskék, ha bárki tudja, ezt hogyan kell csinálni, elmondhatná nekem. Világ életemben az eszem dominált...

Mozi: 



Egyszerűen jó film. Tetszett úgy, ahogy van.

Jártam ma U pékségben. Milunak vettem egy-két dolgot (horror áron). Nem fogom ragozni. Összehasonlítottam az U majonéz értékeit egy sima boltival: gyakorlatilag majdnem teljesen megegyezik. Csak a bolti harmad annyiba kerül. Milu kakaós csigát kért. Igaz, hogy nem emeli a vércukrát, viszont... Lefotóztam az összetételt. Aztán mindenki maga alkosson véleményt:


Facebook oldal: Boszorkánykonyha


1 megjegyzés:

  1. Nekem egyszer egy pszichológus azt mondta, hogy a nagyon okos emberek érzelmi élete és magánélete azért szokott összekuszálódni, mert érzelmi kérdésekben is racionális döntéseket akarnak hozni.

    VálaszTörlés