2014. november 22., szombat

Péntek-szombat (Ausztria 14/12-13.)


 Péntek:

R: tea
E: tonhal saláta
V: cevap, saláta


Naplemente a nappalimból

Szombat:

R: sonkás rántotta
E: tonhal saláta
V: zöldség püré, 2 tojásból rántotta, saláta

Eltértem rendesen a tervezettől, de pl. tegnap reggel egyáltalán nem voltam éhes. És a terv csak terv. Sőt megígértem magamnak, hogy csak akkor fogok enni, ha éhes leszek.

Csütörtökön kaptam E-től mogyorót. Földit. Sózottat, pörköltet. Olyan szépen elhatároztam, hogy hazaviszem majd és elajándékozom. Aztán kibontottam mégis délután. Egy marékkal megettem belőle. És jött az, amit nem vártam. Olyan mértékben rosszul lettem tőle, hogy az embertelen. És rá pár órára olyan dudorok nőttek rajtam, amilyeneket még sosem láttam. Úgyhogy az eddigi "akaratból nem eszek mogyit"-ból most az lesz, mint anno a túróval-tejtermékekkel: köszönöm, soha többé ezt az érzést...

Nagyon lassan telik most itt kint az idő. És a két hét alatt szinte semmit nem aludtam. Az altató nem használ, és legyek akármennyire is fáradt, nem tudok elaludni. Így aztán tetszik vagy nem tetszik, nagyon mélyen magamba kell nézzek, meg kell keresnem ennek az okát, mert így nem lesz jó vége.

Kávé csak reggel van, a kakaót, sajtot hanyagolom, a számítógépet időben kikapcsolom, igyekszem meditációs gyakorlatot végezni, mielőtt aludni szeretnék; számoltam már birkákat, ittam nyugtató teát, tusoltam meleg vízzel... Amit tudtam, eddig megtettem.

Tegnap kiment a bokám, ezért sem volt edzés. Meg mert vagyok olyan fáradt, hogy ha el is bírnám a súlyzóimat, végigcsinálni nem tudnám az öt sorozatot. Így az év végére tervezett két hét szünetből egyet most kiveszek...

És most gép kikapcs.

Facebook oldal: Boszorkánykonyha


Cím nélkül