2014. május 30., péntek

Péntek

…………………………………………………………………………………………………...
"A halogatás ostobaság. Holnap ugyanúgy döntened kell, miért ne tennéd meg már ma? Azt hiszed, holnap bölcsebb leszel? Holnap csak öregebb leszel."
…………………………………………………………………………………………………………………


Hetek óta tartott már ez az állapot. A bizonytalanság, az akarat-gyengeség, a túlzott lelkizés, az agyalás. Nem telt el úgy nap, sőt egy óra sem, hogy ne kerültem volna valamilyen szinten magam alá. Az én drága kisördögöm elemében volt, minden lehetőséget megragadott, hogy befoghassa a szelét a lelkem vitorlájába. Kegyetlenül ostromolt és én engedtem neki. Ma volt az utolsó nap, hogy hagytam tombolni. Kiélhette magát, megengedtem. És amikor már tombolt, amikor már extázisba esett a győzelemtől, amikor mámoros vigyorral az arcán a fejére akarta emelni a babérkoszorút, megtörtem a csendemet és felkiáltottam: Elég volt! Hatalmas csapás volt, azonnal elterült, hangtalanul füstölögni kezdett, majd kékes gőzzel lassan köddé vált. Álltam felette még egy darabig, aztán megbocsátottam neki. Még egyszer utoljára lenéztem a kék párafoszlányra, majd lassú, de határozott mozdulattal megfordultam és összekoccintottam a piros cipellőimet. Hazaértem.

Edzéstipp otthonra: Functional Training



Functional Training (video) itt
Jump Rope Circuit Workout (ugrókötél) itt
Military Boot Camp itt
30 Minute Full Body Workout (30 perc teljes test) itt
Arms-Legs Circuit itt
Edzéstipp otthonra 33: Melissa Bender 30 Day Challenge (30 napos program videokkal) itt
Edzéstipp otthonra 32: Taralynn McNitt ajánlásásval itt
Edzéstipp otthonra 31 (+30 tipp) itt
Edzéstippek otthonra (26) gyűjtemény itt
Nagy túlsúlyhoz itt
Core challenge itt
Nike itt
Ha nincs időd itt
Shaun T-től itt

Napi mantra és német nyelvlecke



Ich kann jeden Tag mein Leben ändern. Heute wäre ein guter Tag.


Motiváció

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik."
Muhammad Ali