2014. április 25., péntek

Út a cél felé 31-33. nap


Meglehetősen kuszák a napjaim mostanában, de azért még megvagyok. :) Sőt jól vagyok. :)


31. nap:

Reggeli: 1 kenyér, 2 sonka, 2 sajt, fél alma.
Tízórai: 10 szem mandula, 1 kocka fekete csoki.
Ebéd: májgombóc leves, túrós trutymó (125g laktózmentes túró, 80g laktózmentes joghurt, 20g zabpehely, lekvár).
Uzsonna: szendvics.
Vacsora: tonhal saláta.

Edzés: -

A középső képen egy kis büszkeség: az én kis vőlegény Koalám tonhal salátát kért vacsorára! :) Kapott is, nagyon finomat, ízlett is neki. :)

Este iszonyat éhes voltam, ittam egy fehérjeturmixot.


32. nap:

Reggeli: 2 kenyér, sonka, zöldség.
Tízórai: alma.
Ebéd: sült csirke, grill zöldség.
Uzsonna: répa, 125g laktózmentes túró, 80g laktózmentes joghurt, 1 kenyér.
Vacsora: nulla céhás hambi zsömi rántottával, kellevéllel.

Aztán megint iszonyat éhes voltam, ettem 5 karika házi szalámit.
De még mindig éhes voltam. Csináltam az irományos munkámat, és közben megettem K. müzlijét. Az összeset. Sok volt. Nagyon. Még jó, hogy nem egy kilósat vettem neki... Rosszul is voltam tőle, de legalább nem voltam éhes... Igen, így jártam:


Edzés: reggel 6.2 km futás, majd Les Mills Pump and burn.

33. nap


Ma úgy ébredtem, hogy mától nem eszem. Semmit. Nem tervezek. Semmit. Hogy elég volt, nem megy tovább, hízott mangalica nyúl leszek, és gondoljon mindenki, amit csak akar. Csakhogy ez egy kósza gondolat volt csupán. Kicsit letört voltam a tegnapi müzli miatt, no és még reggel is fájt az egész emésztőrendszerem rendesen, de úgy döntöttem: délelőtt nem agyalok, csinálom a dolgom. Reggelire 3 marék mandulát ettem. Tízóraira egy almát. És közben dolgoztam a számítógépen és rossz helyre kattintottam, hát mi jön elő? A Les Mills Pump étrend ajánlása. Tyű, dobtam egy lelkendezős hátast: ha már úgyis tök mindegy, mit, hogyan eszem, ha már úgyis mindentől éhes vagyok, akkor hát ha már egyszer a Les Mills-re tornázok, miért ne ehetném a hozzá ajánlott menüt? Gyorsan ki is jegyzeteltem papírra. Nem ördöngösség, nem bonyolult, nem kell hozzá semmi extra. Úgyhogy mától ez lesz. A kis unokaöcsém, M. lesz a példaképem. Ő cukorbeteg -lassan egy éve-, szegénynek ha éhes, ha nem, meg kell ennie az előírt kaját. Neki is az a baja, hogy úgy általában állandóan éhes. De hiába: nem ehet többet, csak az előírt mennyiséget. Úgyhogy kedvenc unokaöcsém, most majd én is kiabálom, hogy "Éhesvagyokéhesvagyokéhesvagyok!" és valószínű, hogy az összes salátalevelet fel fogom falni nasi gyanánt ;)

Ebéd: szendvics.

Uzsonna: natur joghurt, bogyós gyümölcs.


Edzés: Les Mills Pump challenge és Hard core abs. A hasazás most nehezen ment, de legyőztem az agyamat, ami határozottan biztos volt benne, hogy én ebbe belehalok, a testem meg kibírta. :)

Vacsora: tonhal saláta, grill zöldség.


Közben már készülök Ausztriára, készült nulla céhás zsömle, fincsi nulla céhás chips és hamburger hús is. Két napom van még itthon...

Nulla szénhidrátos chips

Egyszerű és nagyszerű. :)

A csirkemell filét hajszál vékony szeletekre, majd kis "cafatokra" vagdostam. Sok háromszög alakú is sikerült, de lett ovális is.

Tepsibe fektettem a szeletkéket, megszórtam natur vegetával, gyros fűszerrel, lelocsoltam kevés kókuszolajjal, pici vizet öntöttem rá, 180 fokon 25 percig sütöttem, félidőnél egyszer megfordítottam a husikat.

Tökéletes nassolnivaló! :)


Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Hamburger hús


- Fél kiló darált húshoz tettem 1 szál közepes reszelt répát, fél fej aprított vöröshagymát, 1 tojást, 1 gerezd összezúzott fokhagymát.
- Fűszereztem: himalája só, natur vegeta, őrölt fekete bors, aprított petrezselyem, csípős curry por. Sok fűszer kell hozzá.
- Kézzel összedolgoztam.
- Kézzel golyókat formáztam, amit lelapítottam. (Kb. 1 púpos ek egy gombi.) A lappancsok széleit eligazgattam, tömörítettem a lapcsán közepe felé nyomkodva.
- Sütőpapírral bélelt tespibe tettem.
- Nem melegítettem elő a sütőt, 180 fokon 30 percig sütöttem.




Rettenetesen finom. Tökéletesen beleillik a nulla szénhidrátos zsömlébe.
Nekem 15 db lett belőle.

Facebook oldal: Boszorkánykonyha