2014. február 21., péntek

117. nap

Na, a mai napon is megvolt a mászkálás és rengeteg emeletnyi lépcsőzés is. Persze súllyal. És olyan hulla lettem a nap végére, hogy ihaj!

A kaja is összevissza volt, ma aztán térben is és időben is. Két lakásban, itt-ott, szatyorból, dobozból, hidegen, melegen... De tartottam a tervet, no volt kis csúszás, de csak sorjában:

Reggeli (az albérletben): kókusz palacsinta (2 tojás, 2 ek kókuszreszelék), töltelék: eper szeletek.


Tízórai: fél banán, 2 kocka fekete csoki. A banánt pakolás közben, az albérletben tettem bele a' arcomba, a két kocka csoki fél 12-ig fogyott el, szatyorból, zacskóból, két részletben.

A pakolódás közben K-t és anyut ismét menüzni vittem, ma nem ittam kávét (mert majdnem annyiba kerül, mint egy menü...), néztem, ahogy a többiek esznek :-) Amikor végeztek, az új helyen, szerelés közben gyorsan bekanalaztam az előre megfőzött, dobozolt brokkoli krémlevesemet egy szeletke kenyérrel.


Az uzsonna reszelt alma lett volna lenmaggal, de nem volt idő pepecselni, így a 2. uzsi fél szendvicsét kaptam be egy szusszanásnyi szünetben, valamikor késő délután. A másik felét kicsit később ettem meg.

A vacsi már újra az albérletben volt, az ebéd jisoráz, azaz ugyanaz, újra, de most is nagggyon finom volt :-)


A +1 kajci bogyós gyümölcsöt ez után, pakolódás közben ettem meg.

Embertelenül fájnak a lábaim, úgy lábszár középtől a talpamig, tényleg rengeteget mentünk a három nap alatt. De gyakorlatilag még egyetlen forduló, és minden cuccom átköltöztetve :-)

Holnap igazi hétvége: két nap pihi. No, azért lesz ott még a nap elején dolog, de erről majd holnap.

Motiváció







Bölcs és motiváció