2014. augusztus 16., szombat

Indiai sáfrányos csirke


Hozzávalók:

- csirkemell filé
- olivaolaj
- garam masala
- csípős curry por
- sáfrány
- só
- cocomas (kókuszsűrítmény)

Elkészítés:

A csirkemellet felkockázom.
- Forró olivaolajban mindkét oldalát fehéredésig sütöm.
- Megszórom a fűszerekkel (a sóval és a sáfránnyal a végén), készre sütöm.
- Majd felöntöm kókuszsűrítménnyel (most jön bele a sáfrány és a só), pici vízzel, összeforralom, kész.

Megjegyzés:

Ugyanez az étel egy hagyományosabban étkező családtagnak is elkészíthető egy kis kiegészítéssel: főtt tésztát kell még hozzákeverni. Így egy főzéssel, egyszerre kész a két étel.



Facebook oldal: Boszorkánykonyha

1 megjegyzés: