2013. május 13., hétfő

90/36. Napi menü

(Utazás hajnali 2-től délelőtt 10-ig)

Délelőtt:
- az úton fél liter víz
- ebédig 1 . 5 liter víz

Délben: sajtos tészta (100 g U1 tészta, 30 g Trapp*sta sajt), saláta (30 g kínai kel, csöpp tökmagolaj, csöpp balzsamecet)

 
Délután: 1 narancs, 20 g aszalt vörösáfonya, 20 g aszalt sárgabarack
 
 
 
Este: 1 tojással sült (100 g) tengeri halfilé, fél cs barna rizs (Uncl* B.), párolt zöldség, kis mustár
 
 
Késő este: 1 alma, 12 szem mandula
 
 
 
1474 kcal, 85 g F, 170 g CH, 32 g zsír
 
Folyadék: 3 liter víz.
 
Mozgás: - 9 óra utazás
               - 2 óra séta.

Knittelfeld, 5. etap, 1. séta






















10. hónapforduló

74997.jpg
 
10 hónapos a Boszorkánykonyha blog. :-)
 
Sokminden történt ez idő alatt.
A dolgaim idén (2013) januárban kezdtek felpörögni. Magyarországon felmondtam, és Ausztriába jöttem dolgozni. Két hetet vagyok otthon, két hetet kint.
A fejlődésem, változásom folyamatos.
Testileg is, lelkileg is.
Hihetetlenül sokat tanultam magamról, a táplálkozásról, az edzésekről.
 
Az utolsó boszikonyhás hónap meglehetősen kemény volt.
Mintha sötétben tapogatóztam volna mind az étkezés,  mind az edzés terén.
Kegyetlenül elfáradtam és belefáradtam az állandó tervezésbe, szervezésbe, makrószámolgatásba, edzésbe, evésbe.
És amikor már kezdtem volna feladni, sorra jött a segítség. Kaptam pofonokat (kellett, kijózanított), megismertem embereket, akik szinte fogják a kezem; kaptam olyan videókat, amik rendesen elgondolkodtattak és felnyitották a szemem sok dologban; régi ismerősöktől kértem tanácsot, akik nem vágták a fejemhez, hogy "de hát már ezerszer elmondtuk, mi lenne a jó", hanem türelmesen elmondták újra, és most fel is fogtam.
 
Visszavettem az edzéstempóból.
Étkezésben pedig egyelőre hallgatok a testem jelzéseire, és továbbra is (és egyre inkább) igyekszem "jó" alapanyagokat használni.
 
A testemen eluralkodó mindenféle kiütések, az emésztési gondjaim arra az elhatározásra juttattak, hogy az utolsó otthoni két hetemen végigcsináltam egy juharszirup kúrát.
Kemény volt, de korántsem annyira, mint azt előtte gondoltam. A kúra hihetetlen eredménnyel zárult: teljesen kitisztult a bőröm, energikusabb lettem, és nagyon sokat tanultam magamról.
Jó volt pihenni, feltöltődni.
 
A Boszorkánykonyha 10. hónapjának legnépszerűbb bejegyzései:
 
5. Hús-vér motiváció 34
4. IR étrend
3. 90/23. Juharszirup kúra 1. nap
2. Természetes zsírégető!
1. Edzés 2
 
Az utóbbi hét legnépszerűbbjei:
 
3. Recept: Kókuszkenyér
2. Recept: Sokmagos kenyér
1. Banacsinta
 
Oldalmegjelenítés a 10 hónapban: 142546
 
Oldalmegjelenítés a 10. hónapban: 13588
 
Köszönöm !
 
:-)
 
 
 

Bölcs

"A kihívások azért vannak, hogy tanítsanak nekünk valamit, erősebbé tegyenek és megingassák azzal kapcsolatos hiedelmeinket, hogy mit vagyunk képesek legyőzni és mit nem. Amikor megértjük, milyen célt szolgál az előttünk álló kihívás, akkor feltárul előttünk az igazság: akadályok nem léteznek, csak lehetőségek, melyek által fejlődni tudunk."
 
(Yehuda Berg)
 
"A kihívások azért vannak, hogy tanítsanak nekünk valamit, erősebbé tegyenek és megingassák azzal kapcsolatos hiedelmeinket, hogy mit vagyunk képesek legyőzni és mit nem. Amikor megértjük, milyen célt szolgál az előttünk álló kihívás, akkor feltárul előttünk az igazság: akadályok nem léteznek, csak lehetőségek, melyek által fejlődni tudunk." (Yehuda Berg)

90/35. Napi menü

Délelőtt: zöldségturmix
 
 
Edzés után: banacsinta

 
Ebéd: brokkoli krémleves sokmagvas kockával

 
Uzsonna: 1 alma, sajt

 
Vacsora: 10 kis bio crunchy
 
Folyadék: 1 liter víz
 
Edzés itt.