2013. január 30., szerda

Napi menü 01.30.


Reggeli:
1 fehérjeszelet, 1 császárzsemle, kávé

Tízórai: -

Ebéd:
30 g zabkása, 1 adag fehérjepor, 1 alma

Uzsonna:
350 g kaukázusi kefír, 1 alma

Vacsora:
125 g (laktózmentes) túró, 20 g (laktózmentes) tejföl, 4 szelet kolbász

1377 kcal, 87 g F, 139 g CH, 51 g zsír

Mozgás: - reggel 50 perc gumiköteles edzés
               - délután 2 óra séta.

Bölcs

Fénykép

Havi könyv

 
Oldalakat írhatnék a könyvről, de nem fogok. Mert ezt el kell olvasni, érezni kell, és beépíteni a mindennapokba. Vannak, akik szerint pszichosz@rság, de hát mindenki úgy éli az életét, ahogy az neki jó.
Velem eddig minden pontosan úgy történt, ahogy azt a könyvben is olvastam. Csakhogy ahhoz, hogy máshogy történjenek a dolgaim, át kellett programoznom az agyamat, a gondolkodásomat. És ez már tavaly ilyentájban elkedződött, amikor még nem is hallottam erről a könyvről. Valahogy ösztönösen ráéreztem, hogy ahhoz, hogy gyökeresen megváltozzon az életem, a gondolataimat kell megváltoztatnom.
Amint elkezdtem hinni benne, hogy le tudok fogyni, beindult a dolog.
Amint elkezdtem komolyan gondolni arra, hogy lehetséges munkahelyet változtatni, valahogy mintha maguktól elkezdtek volna történni az események.
Amint elkezdtem hinni benne, hogy kereshetek többet is, felgyorsultak az események.
Leadtam 21 kilót.
Munkahelyet váltottam.
Jól keresek.
Csak olvasd el a könyvet, és csináld.
És akkor a lehetetlen valóban nem létezik!
 

Edzés: Gumikötél 7. nap




itt

Hú, ma nehezen ment az ébresztő utáni magamhoz térés, de aminek meg kell lennie, annak meg kell lennie.

Bemelegítés
1. Láb
2. Has
Nyújtás

Aztán persze edzés közben már semmi bajom, utána pedig kifejezetten nagyon jól érzem magam. :)

Motiváció


Negyed 7. Sok időm nincs motiválódni, de hála az égnek egy nagyon tiszta, határozott kép él bennem a célomról, arról, amiért hajlandó vagyok hajnalban felkelni edzeni. Azért szeretek meghatározott edzésterv szerint edzeni, mert akik összeállítják, legtöbbször tisztában vannak azzal, mi miért úgy kerül a tervbe, ahogy éppen bekerült. És a pihenőnapok is éppen azon a helyen vannak, ahol igenis szükség van rájuk. Mert ha én állítok össze tervet, képes vagyok a végkimerülésig edzeni, aztán lehet menni kényszerpihenőre... Egyszer átéltem ezt már, tavaly tavasszal, nem kívánom senkinek. Szóval ha saját edzéstervem lenne, ma tutira pihenőt tartanék. Már tegnap este nagyon fáradt voltam, ma reggel pedig először ébredtem ébresztőcsörgésre, nem pedig előtte, magamtól. Ma láb és has van popondon, aztán holnap pihenőnap. Megyek is, az idő rohan...