2013. január 26., szombat

Napi menü 01.26.

Reggeli:
40 g zabkása, 1 adag fehérjepor, 100 g szőlő

Tízórai:
1 alma

Ebéd (vendégségben):
Frittatensuppe, 2 közepes szelet rántott csirkemell, 1 kis adag vegyes saláta, 125 g krumpli, 1 szelet stájer tiramisu


kép és recept itt

Uzsonna:-

Vacsora: 2 tükörtojás, 100 g savanyú uborka.

1526 kcal (uh), 87 g F, 186 g CH (uhhhh), 47 g zsír.

Na katasztrófa nem történt, reggel edzettem, délelőtt volt fél óra séta, délután egy óra séta.

Knittelfeld: Képek, munka

Ma ebédre voltunk hivatalosak E. lányához. A Wienes Schnitzel csirkemellből készült, krumpli volt hozzá és stájer tiramisu. És nagyon finom volt, azt leszámítva, hogy sztem nincs a házban fűszer ;-) Csak ugye ez úgy van, hogy ha az embernek nem magának kell főznie, akkor valahogy jobban esik sokszor az étel :)
 
Ő E., akinél dolgozom. Egy tüneményes néni, jól kijövünk. Tényleg olyan, mintha a nagymamám lenne. Hála érte az Univerzumnak, a Magasságosnak és minden szenteknek :)

 
Ebéd után sétálni mentünk. És nem tudtam nem fotózni, a táj valami varázslatos. Mivel a város egy széles völgyben fekszik, nem nyomasztóak a hegyek, és mindegyiket csodaszépen lehet látni, ha tiszta az idő.
 




 
Leia, E. lányának magyar származású kutyája is velünk sétált. Sztem ő nem fázott annyira, mint én :)

 
A nap nagyon jól telt, egy hátránya volt: nem volt délutáni pihenőm. No de ott egye a kánya, a héten megkerestem az otthoni havi fizum, és már konditeremről és súlyzókról álmodozom ;-) :-)

Reggeles-fotós



Azt hiszem, hízni nem híztam így az első osztrák hetemen. Hogy fogytam-e? Szerintem nem. Majd otthon kiderül. Ma vendégségbe megyünk ebédre E. lányához, Wiener Schnitzel lesz, gondolom jó kis tocsogós olajos... Meg fogom enni, aztán ha lesz délután pihenőm (remélem, hogy lesz), akkor számolok makrókat, és aszerint osztom be a nap hátralevő részére a kaját. Van még kefírem, meg fehérjepor is, majd trükközök.  :) Az edzést meg lehet oldani, még ha kompromisszumokkal is, de a kaját nagyon nehéz. Minden cukros, cukros üdítőket isznak, sok a sütemény, rengeteg a margarin, a városban van McDonalds (odalátok a nappaliból), ami mindig tele van... Oké: viszont a szelektív hulladékgyűjtésben nagyok az osztrákok. ;-)

Edzés: Gumikötél 3. nap

Bemelegítés
1. Mellizom
2. Derék
3. Hátizom
4. Hasizom
Nyújtás
 
El nem tudom mondani, mennyire jólesnek ezek az itteni reggeli edzések. Persze van közben anyázás, mert rettenetesen satnyák az izmaim, a gumikötelet meg valamivel ki kellene húzni, meg kellene tartani, de szeretném legalább szinten tartani itt kint magam, aztán 8 nap múlva kiderül majd, hogy ez mennyire sikerült. :)