2013. január 6., vasárnap

Bölcs

Napi -rohanós- menü

Ma -is- sok dolgom volt, fel sem tudom sorolni, mi mindent megcsináltam... Így aztán az étkezés sem pontosan úgy jött ki időben, ahogy terveztem, de mindent betartottam amúgy.
 
Reggeli:
30 g zabkása, 1 adag vanília ízű fehérjepor, 1 grapefruit.
 
 
A tízórai:
4 pufirizs lett volna 4 szelet sonkával.
1 pufirizst 11 óra körül rágcsáltam el, 2-t az ebédhez ettem megt meghagytam az uzsihoz, és most jutott eszembe, hogy elfelejtettem megenni...
 
Ebéd:
"Diétás" rántott hal (150 g), 100 g saláta.

 
Uzsonna:
1 pohár natur joghurt (laktózmentes), 100 g meggy, 5 g mák, csöpp folyékony édesítőszer.

 
Aztán közben összeraktam a holnapi kaját.

 
Vacsora:

 
Nem fért volna így bele az edzés, jó, hogy reggel megcsináltam.
 
Összesen: 1400 kcal.
Folyadék: 3 liter után nem számoltam :)

Belső csend: Elfogadás

Dobozolva holnapra

Huh, a mai délutánom... Dolgozom két gépen, három pendrive-val, pakolok, és közben gyorsan összedobozoltam a kajámat holnapra. Ha megvan az előre átgondolt étkezési terv, akkor azért jóval könnyebb ám az életmódváltó hölgyemény dolga :)
Reggelire egy kenyérke négy szelet sonkával és paradicsommal; tízóraira egy pufi rizs egy szelet sonkával és száz gramm uborkával; ebédre harminc gramm zabkása egy adag vanília ízű fehérjeporral, plusz egy alma (üvegbe tettem, ez záródik a legjobban), uzsonnára turmix volt a terv, de félek, hogy a két adag fehérje kiveri az emésztőrendszeremnél a biztosítékot, és ez melóhelyen nem lenne túl kellemes, így száz gramm csirkemell sonkára cseréltem, ami kalóriában és fehérjében megfelel a turmixnak. 2.5 liter folyadékot viszek még.

Recept: "Diétás" rántott hal

150 g halfilé (nekem most fele pangáziusz, fele hekk) kiolvasztva, jól leitatva róla a vizet, kapott bundát: a halszeleteket megsimogattam CH-csökkentett liszttel (Zero6), beleforgattam 1 felvert tojásba (amibe icipici ételízesítőt tettem), majd zabkorpába forgattam. A bundás halakat egy serpenyőben, kevés (kb. 1 ek) oliva olajon kisütöttem.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Edzés: ZWOW #7

1. Bemelegítés

2. Zuzka Light - ZWOW # 7

3 rounds for time of

3 jump lunges + side kick 10
supergirl push-up - 10
jump rope - 2min
love bends with kettlebell 10 each side



3. Nyújtás

Na, ez nem egy gyilkos gyakorlatsor, de azért átmozgat rendesen.
Így, vasárnap reggel jó is volt, elég is volt. :)

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Hús-vér motiváció 32, reggeles, méréses

Újabb reggel, méghozzá vasárnap, akkor mérjünk!
Mindenféle izgatottság nélkül pattantam a mérlegre. Ugyanis azt hiszem, kezdek igazán rájönni, mi a titka ennek az egésznek. Ha az embernek megvan egy előre átgondolt étkezési terve, akkor azt kell enni; ha megvan az edzésterve, azt meg kell csinálni, és jön az eredmény. Írtam már, hogy idén megszállt valamiféle ihlet, valami egészen mély és nyugodt bizonyosság arról, hogy bármit el lehet érni. Hogy valóban nincs lehetetlen. A titok nyitja a határozott belső meggyőződés és a totális lelki nyugalom a témában. A csökkentett napi szénhidrát mennyiségtől az első két napban a hajamat téptem szálanként. Aztán rájöttem: ez is fejben dől el, így aztán egyáltalán nem foglalkoztam a kajával. Ha eljött az étkezés ideje, ránéztem az étkezési naplómra, megkukkantottam, mit fogok enni, leültem és megettem. Tisztában vagyok vele, mit csinálok, tisztában vagyok vele, miért csinálom, és ennyi éppen elég. És túlzottan több figyelmet nem is igen érdemel a mindennapokban. Tehát nem parázok, nem idegeskedek, hogy lesz-e változás, mert tudom, hogy lesz. Mivel tényleg minden kísértésre csábító dolgot elajándékoztam, eszembe sem jut, hogy jujj, most de jó lenne csak egy falatka nutella.
Négy nap alatt nem is lehetett volna túlzott elvárásom önmagammal szemben, nem várhattam egetrengető változást. Nem is történt semmi extra, csupán annyi, ami 4 nap alatt, betartott "diétával" és napi edzés mellett elvárható. Minusz 30 dkg, derékról, csípőről, vádliról minusz fél centi. Ha valamit mondanék erről, annyi volna: szjúpör! ;-)

 
2013.01.02.
2013. 01.06.
magasság
164
164
mérleg
59.5
59.2
kar
28
28 
mell alatt
77
77
derék
73
72.5
csípő
80
79.5
combtő
54
54
comb
54
54
térd fölött
37
37
vádli
34
33.5

Kész az étkezési terv a következő hétre (itt), megvan az edzésterv is. Semmi akadálya annak, hogy továbbra is ilyen szép legyen a változás. Csak rajtam múlik, rajtam pedig nem múlik :-)
 
Így aztán most megnézem ezeket a motivációs képeket, és minden hiszti vagy kecmec nélkül nekiállok a mai adag Zuzkának.