2013. szeptember 8., vasárnap

Új fejezet / 4. hét / Eredmények




Első hét:
- Minusz 1 kg.
- Comb minusz 1 cm.
 
Második hét:
- Minusz 0.4 kg.
- Derék minusz 1 cm.
 
Harmadik hét:
- Minusz 0.1 kg.
 
Negyedik hét:
- Minusz 0.4 kg.
- Derék minusz 1 cm.
 
 
4 hét alatt összességében:
- Minusz 1.9 kg.
. Comb minusz 1 cm.
- Derék minusz 2 cm.
 
Tehát haladok a célom felé, lassan, de biztosan. Még 3 nap, amire olyan étrendet kell összeállítanom, hogy kiürüljön a hűtőszekrény, mert aztán jön a pihenő. Végre olyat csinál ez a Boszi, amit eddig még csak egyszer tett meg: nyaralni megy, általa ismeretlen helyre, ahol még nem járt ezelőtt, ahol nem kell főzni, mosni, takarítani, más dolga sem lesz, mint pihenni, túrázni, kirándulni, felfedezni, töltődni.
 
Egyébként tegnap a tesóm 12 éves kis-nagy fia mondta, hogy nem kellene többet fogynom, mert az az icipici kis zsír, ami még rajtam van, kell ahhoz, hogy melegen tartson. Nem tudom, ki hogy van vele, de amióta nincs rajtam az a 20+ kiló, tényleg sokkal fázósabb vagyok. Na, aztán megmutattam M-nak a karom eddig felépített kis izmait, akkor leesett az álla. :-)
 
 
 
Hozzá kell tegyem, hogy a négy hét alatt két hét Ausztriában volt, iszonyat előkészüléssel, előre főzéssel, dobozolással, kétszer 9 órás utazással (ki és vissza), itthon egy napos családi barlangtúrás kirándulással (és újabb 2x3 óra buszozással), közbejött váll sérüléssel, szóval a dolog nem egészen egyszerű, már ami a kajatartást és az edzést illeti.

Van még itt zsír (alsó has, comb...), de le fog menni. És megint leírom, mert nem győzöm hangsúlyozni: a mérleg mutatója csak egy dolog. A fontos a tükörkép, no meg a bikini, az aztán minden változást megmutat! :-) ;-)
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése