2013. július 19., péntek

Étel nyugaton és napi menü

A benned rejlő lehetőségekre összpontosíts és ne a korlátaidra!
 

A benned rejlő lehetőségekre összpontosíts és ne a korlátaidra!
 
Annyira aktuális ez most...
 
Kijöttem "nyugatra" dolgozni: x meló, teljes ellátással. Többször írtam már, hogy ezzel (a kajával) akadnak gondok, gyakorlatilag harcolnom kell minden falatért. És habár két hónapja nem fogyasztok tejterméket, itt sem, mégis majdnem minden nap megkapom, hogy kicsit oda kéne figyelnem, mert gyorsan fogy például a vaj...
 
De most nem is ez a lényeg. Hanem hogy agyalok, mit is fogok enni az elkövetkezendő két hétben, merthogy az otthonról hozott dolgok (a fél füstölt disznó, a tojás, a zöldség (...) fogyóban vannak. Hogy jó is legyen, paleo is legyen, hogy azért ne is éhezzek.
 
 
Ha ezt ide tudnám varázsolni, ellennék :) Mert a füstölt husit még meg bírom enni. :)
 
Szóval aktuális a fenti mondat, igyekszem a lehetőségeimre koncentrálni.
 
Van még zöldség, holnap főzök egy kondér zöldség krémlevest, azzal elleszek egy darabig. Van tippem a továbbiakra, de itt (itt sem) semmi nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.
 

Napi menüm:

 
- reggel: 1 darabka kolbász (otthonról), egy szelet lenmag kenyérke (otthonról), tejeskávé
- ebéd: saláta
- uzsonna: marék mag (otthonról), csokikrém (otthonról hozott cuccokból), 1 meggyes-mákos-diós süti (otthonról)
- később: 1 alma
- vacsora: saláta.
 
És most megpróbálom álomba ringatni magam. Hosszú napok óta ez igazi kihívás...
 
 
 
 
 
 
 
 

1 megjegyzés:

  1. Ott kint az étel rendelése???Vagy nagyon drága?Vagy nem fizetik a háziak?Vagy nincs is bizalom ilyen felé?Mert 2 hét nem a világ ha rendelőst ennél...Vagy igen???Salik,husik,levesek...

    VálaszTörlés