2013. május 6., hétfő

Juharszirup kúra 7. nap

1 . nap itt
2 . nap itt
3 . nap itt
4 . nap itt
5 . nap itt
6 . nap itt


 
 
7 . nap. Szuper! :-)
 
Nem volt ma sem rossz közérzet, se fejfájás, reggel volt természetes széklet, pedig 7 . napja nem ettem egy falatot sem :-)
 
A "hullámzás" folytatódott, ma is kicsit csendesebb-nyugodtabb napom volt, és "éhesebb" is voltam. Tutira azért van, mert ma megint a citromos kúraitalt ittam. Ha naranccsal készítem, az egész napom jobb.
 
Ma megint végignéztem egy ebédet, és sütöttem G-nak kétféle sütit, magamnak pedig paleo kenyeret.
 


 
 
Délután 5 körül rámtört a rághatnék. Hogy szeretném használni a fogaimat. Törtem egy darabot a kenyérkémből, összerágtam, aztán kiköptem. :-)
 
Délután, azon az 1-2 órán úgy éreztem: most, a 7. napon érzem azt először, hogy van ebben agymunka is. Mert hát ehetnék a frissen sült kenyeremből, vagy ehetnék legalább egy kis levest, de nem teszem. Azt hiszem, most már nagy badarság lenne abbahagyni. Hiszen 2 nap, és nagyon lassan elkezdem a felépítő étrendet.
 
Elfogyasztott folyadék:
 
- a 2 liter kúraital
- 1 . 5 l víz
- 1 l narancsleves víz
- 1 l ciromos víz 
 
Hajrá! :-) 



2 megjegyzés:

  1. Kedves Timi!

    Nagyon ügyes vagy, és látom a súlyod is csökken, bár tudom, nem ez az elsődleges célod. Hogy van a bőröd? És ami igazán érdekelne: ok, értem, hogy a reggeli sós langyos víz rendezi a székletet, no de hogy lehet, hogy még a 7. napon is kijön valami szilárd belőled? Gondolom, a mennyisége azért jóval kevesebb mint normál esetben.
    Azon is elmélkedtem még, hogy a reggeli 1 liter sós vizet nem lehetne-e úgy készíteni, mintha zöldséglevest főznél. Azaz, felforralom a vizet, belerakom a 2 tk sót és főzök bele egy kis répát, hagymát, karalábét, petrezselyemzöldet..., végül az egészet leszűröm és csak a levét iszom. A párolt zöldséget megkaphatja a család többi tagja, vagy le lehet fagyasztani jobb napokra. vagy ez így már hatalmas szentségtörés volna?
    További kitartást kívánok a végső hajrához. Szia:

    Vera

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Vera!
      Köszönöm, jól vagyok. Én sem gondoltam volna, hogy ezt ilyen jól lehet bírni.A bőröm mindenhol szebb lett, a kiütéseim majdnem teljesen elmúltak. :-)
      Székletem van végig természetes módon, azaz reggel felkelek, és megyek wc-re, még a sós víz elptt. Az állaga a 2. naptól kezdve folyékony. Az első 2 napon ez még lehetett ételtől származó salakanyag, de utána már a bélfalakról feloldódott lerakódások távoznak, olyan mértékben, hogy az valami hihetetlen. Sosem hittem volna, hogy ennyi lerakódás lehet egy ember emésztőrendszerében. Az este megivott glaubersós víz lazítja ezt a lerakódást, a sós víz segít kimosni. Van ismerősöm, akinek napokig nem volt széklete a kúra alatt, márpedig fontos, hogy legyen, hogy a mérgek távozni tudjanak.
      A reggeli sós vizet sztem ki lehet cserélni zöldséglére, bár az egy másik kúra már. Léteznek zöldségleves léböjtök is. Bár ebbe a kúrába is sztem sokminden belefér, én most az alap változatot csinálom.
      Köszönöm a drukkot, ez már tényleg a végső hajrá :-)

      Törlés