2013. május 2., csütörtök

90/25. Juharszirup kúra 3. nap

1. nap itt.
 
2. nap itt.
 
 
 
Megvolt a 3. nap.
Igazán éhes még most sem vagyok. Adagolom a kúraitalt óránként, mellette eszement sokat iszom, így gyakorlatilag jól bírom.
Többen mondták, akik mindezt már -sokan nem is egyszer- végigcsinálták, hogy ez a 3-4. naptól kezdve inkább agymunka. És most már kezdem érezni, miről is beszélhettek. Az ízek még annyira nem is hiányoznak, hiszen ennek ellensúlyozására iszom többféle ízű teát, többféle gyümölcs (grapefruit, citrom, narancs) levét. Ami hiányzik, az inkább a rágás, a nyelés.
 
Elfogyasztott folyadék:
- a 2 liter kúraital
- 1 liter víz
- 1 liter frissen facsart (1) narancs levével ízesített víz
- 1 liter frissen facsart (1) grapefruit levével ízesített víz
- 2 liter tea.
 
Mellékhatásokat eddig igazán nem tapasztalatam: ma kicsit fáj a fejem (de épp rendesen beborult, villámlik, és nagyon érzékeny vagyok az időjárás változásaira), sárga a nyelvem, kijött 1-2 pattanás, de kábé ennyi. Ami változás: érzem, hogy az energiaszintem csökken. Lassabb vagyok, jólesik a pihenés, és oda kell figyelnem, hogy ne kisujjból válaszoljak vissza (magyarul ne bunkón). Állítólag a 4. nap az egyik mérföldkő. Az holnap lesz. Kíváncsacskamacsa vagyok! :)
 
Még 7 nap.
Hajrá! :)

2 megjegyzés:

  1. Esküszöm, hogy nem azért írok, mert kedvrontó akarok lenni, de nem értem a célját a kúrának. Gyors fogyásra vágysz, vagy a stagnálásból való kimozdulásra? Egy hét ezen a diétán miféle tápanyagokkal látja el a szervezeted? Mitől lesz jobb az elkerülhetetlen víz-fogyáson kívül? Hogyan edzel mellette? Sokat hallottam már róla, de mivel hóbortnak tartottam, sosem néztem igazán utána. Most néztem rá, hogy elkezdted, de írnak jót és rosszat is. Te mit vársz ettől?
    Kitartás, de ezt inkább a "normál", mondjuk egy paleo-féle étrendre és sporta mondom. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://boszorkanykonyh.blogspot.hu/2013/05/juharszirup-kura-kerdes-es-valasz.html

      Törlés