2013. április 3., szerda

Boszi féle zabpapi

Amit felhasználok:
  • 60 g zabkorpa
  • annyi víz, amennyi ezt a lábosban elfedi (aki szereti, tejjel is készítheti)
  • csöpp folyékony édesítőszer
  • 5 g kókuszreszelék
  • egy adag csokis fehérjepor (ami helyettesíthető 5 g kakó és kevés víz keverékéből főzött krémmel is).

Ahogy készítem:
  • A zabkorpát egy lábosba teszem, felöntöm a vízzel, hozzácsöpögtetem a folyékony édesítőt, kevergetve puhára, sűrűre főzöm.
  • Egy tálba/tányérra teszem.
  • Megszórom a kókusszal.
  • Leöntöm a kevés vízzel sűrűre kevert csokis fehérjeporral.
322 kcal, 27 g F, 36 g CH, 6 g zsír

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése