2012. december 12., szerda

Edzés

                                                                                                                                                                                                            

Les Mills Pump: Pump challenge

Start firing your muscles with fundamental resistance exercises that will give you visible results in no time. (20 minutes)

Legalább ennyinek muszáj volt ma beleférnie. :)

(Kép: tumblr.com)

Megjegyzéses, napi menü

Ma már sikerült normálisabban ennem, és A. elküldte az ígért könyvet, aminek nagyon örülök, és amit el is kezdtem olvasni, és ez már önmagában dobott a hangulatomon.
 
Délelőtt:
100 g alma, 50 g mandarin, 100 g banán, 20 g diákcsemege, 2 liter folyadék.
Délután:
150 g sajtos karaj, 200 g cékla (natúr, főtt), 1 adag zabkása (40 g zabpehelyből) 100 g bogyós gyümölccsel és 1 adag fehérjeporral;
 
(a kép tegnapi, de annak a kajának a másik felét ettem ma, ami ugyanígy nézett ki)

 
és egy hústorony (4 puffasztott rizs, 4 szelet sonka).

 
1254 kcal, 86 g F, 123 g CH, 63 g zsír.
 
A december egyáltalán nem úgy alakul, ahogy terveztem, semmilyen szinten. A minden reggeli kocsiról jégkaparás és a sok helyen katasztrofális úthelyzet miatt jóval korábban kell indulnom, és később is érek haza. Holnapra betettek egy egész napos továbbképzést, jó messzire, jó egy óra az út oda... De délután megbeszélésem van. Lesz még egy hivatali dolog is a melóhelyen a héten... Szóval az időbeosztás katasztrofális, a lelkiállapotom miatt a kajálás sem az igazi, tehát választhatok: vagy továbbra is előre tervezem a kaját és az edzést napi szinten, aztán kapkodok, rohanok, kések, vagy halasztok és emiatt érzem rosszul magam; vagy körülbelülire elgondolom, mikor van esély az edzésre, és örülök, ha sikerül megcsinálnom. Az utóbbit választom. Mivel az Asylumot is úgy lenne érdemes végigcsinálni, ha tudom magam tartani az edzéstervhez, de ez ugye nem jön össze, egyelőre lemondok a 4. körről. És ezt most nem kudarcként élem meg, hiszen nem az a célom, hogy x edzéstervet végigvigyek, hanem hogy elérjem az 57 kilót (legelőször). Így előveszem a LMP-ot és a 007-es készletemet, itt az első hónapban 20-30 percesek a napi edzések, ennyinek bele kell férnie, ha nem is minden nap. És a kardio részeknél lehet választani az Asylumból, Insanityből, bármi másból hozzá. Az evésnél tartom magam ahhoz, hogy megvan a napi terv, de akkor eszem, amikor éhes vagyok. Amióta így teszek, még nem fájt a gyomrom, és nekem sokkal komfortosabb, ha délután-este eszem többet. A folyadékot sikerül minden nap 2.5-3 literen tartani, ennek nagyon örülök. Megyek, iszom is egy bögre teát. Aztán előkészülök holnapra, és irány az olvasás! :)

Hús-vér motiváció 25 - egy gyerekkel

undefined




Bennem mostanában a blog olvasói tartják a lelket és az előttem álló nagyon jó példák arra, hogy meg lehet csinálni, hogy csak kitartás kell, hogy érdemes.

H. a pajzsmirigy- és térdproblémái ellenére mondta azt 103 kilósan, hogy elég. Ma egy gyönyörű, vékony nő, aki benevezett egy versenybe is, a facebookon a Magad Miatt oldalán lehet rá szavazni. (Itt írtam H.ról.)
 
N. is egy kemény nőci, aki nem adja fel. Mindig jobbat szeretne kihozni magából, H.-hoz hasonlóan folyamatosan edz, és egyre jobb formában van ő is. (Itt írtam N-ről.)
 
És A., aki 90 kilónál többről indult, és töretlenül halad előre az önmagának kijelölt úton. (Itt írtam róla.)
 
Köszönöm, hogy példát mutattok!