2012. november 12., hétfő

Meglepetés

Azért volt 1-2 jó dolog is mai napban.

A minap olvasgattam a neten, és rábukkantam egy Lenkei oldalra, ahol fel lehetett iratkozni egy dedikált könyvére. Nem hittem benne, de feliratkoztam, és ma megérkezett a könyv! :) Lenkei Gábor, köszönöm! :)


Izomláz és pudnigpróba

Anyám, hát a mai edzéstől már most olyan izomláz van a fenekemben, hogy jesszus... :) Komolyan mondom, eddig nem is tudtam, hogy a derekam alatt is vannak izmok! És hogy a hátsómon a maradék zsír alatt ilyen sok az izomköteg, és az mind egyszerre így tud sajogni! :)
 
És hogy a kaja és az edzés mellett a pihenés is meglegyen, mit szereztem? Nem, nem sárgarépa :) Nem, nem végbélkúp :) Füldugó! :) Ő lesz az én álom-őrző-narancssárga angyalom :) És most jön a puding próbája...
 

Csak úgy: Így is motiválhatod magad

(google)

40/15. nap

 
A vacsora asszem nem fog menni. Egyszerűen nem bírok enni már... Hüle nap volt, holnap ügyesebb leszek. :)
 
Képek, linkek:
 

itt (recepttel)



Edzés + Insanity Workout Tips From Shaun T - Diamond Jumps

Insanity: Max Interval Plyo

Tényleg kegyetlen napom volt. Sírás, kiabálás helyett beleadtam az edzésbe a nap minden nyűgét, keserűségét, fájdalmát, bosszúságát, kellemetlenségét. És ezek szerint volt ezekből annyi, hogy a végén, a kedvenc ugrásomnál (diamond jump) már szinte kipihenten és jól éreztem magam. Ilyet még sosem tapasztaltam edzésnél, hogy totál monotonon nyomtam a gyakorlatokat, megállás nélkül, és egyáltalán nem érdekelt, hogy leszakad a karom, hogy nem bír el a lábam, hogy csöpög rólam a veríték. Azt hiszem, ha legközelebb sz@r dolgok történnek, azonnal lenyomok egy edzést, ott, ahol vagyok. Így a negatív energiákat pozitívba fordíthatom ;-) :)
De hogy melyik is a kedvenc ugrásom, amit most is nevetve csináltam?
Íme:


Motiváció

Kegyetlenül hosszú, nehéz, fárasztó, lehangoló (...) napom volt. Ráadásul tegnap éjjel 1-től nem aludtam. Az okokat nem sorolom, nem érdemes, inkább a megoldáson dolgozom: ma vettem füldugót. Ha nem válik be, fontolgatom kell a költözést. Szóval nem aludtam, a mai napot igyekszem nagyon gyorsan kitörölni az agyamból, alig élek, és itt vár Shaun. Vigyorog, és előre szól, hogy gyilkos edzés jön. Meg fog ölni. Hogy mennyi kedvem van az egészhez? Totál öszintén: semmi. És most jön az, hogy ez bizony nem kedv kérdése. Mert az idő repül, hamarosan nyár van, és ilyen combokkal és a maradék zsírral itt-ott még nagyon nem érezném magam jól a strandon, meg amúgy a bőrömben sem. Olyan nagy ár érte az edzés? Nem hiszem. Olyan nagy ár érte, hogy ne zabáljak? Nem hiszem. A dumából ennyi elég is. Ha tetszik, hanem, jön az Interval Plyo. Igen, a Max. Gooo!
 




 

Bölcs

"Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból. Okoztam csalódást és csalódtam olyanokban akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak és nevettem, mikor már nem bírtam tovább. Szereztem örök barátokat. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is hogy szerettek, de én nem tudtam visszaszeretni. Ujjongtam a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet és esküdtem örök hűséget, de volt hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak! Sírtam zenehallgatás, vagy a fényképalbum lapozgatása közben és felhívtam valakit csak azért, hogy halljam a hangját. Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyek. Sokszor éreztem, meghalok a vágytól és féltem hogy elvesztek valakit aki nagyon fontos számomra (a végén mégis elvesztettem)! DE TÚLÉLTEM! És még most is ÉLEK! Az életet nem csak túlélem... és Neked sem ajánlom, hogy ezt tedd. ÉLJ!!! A harcba elszántan kell menni, az életet szenvedélyesen kell átölelni, emelt fővel veszteni és merészen győzni, mert a világ a bátraké és AZ ÉLET TÚL SOKAT ÉR ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon."
- Charles Chaplin -
 
 

Ebéd: Zöldségleves, zabkása

Zabkása
 
25 g apró szemű zabpehely kétszeres mennyiségű vízben főzve, összekeverve 1 adag (28 g) csoki ízű fehérjeporral.
191/24/15.5/1
 
 
 Zöldségleves
(most fő)
 
1 nagyon pici vöröshagyma (20 g) kockákra aprítva, 1 kávéskanál olajon megpárolva, rá 50 g sárgarépa szeletelve, 50 g karfiol, 20 g kelbimbó, 10 g vegyes fagyasztott zöldség. Felöntve egy tányérnyinál picit több vízzel, kis só, bors, csöpp ételízesítő, készre főzni.
66/4/8/1

Dobozolt, délelőtti (reggeli+tízórai)

 
100 g mindegyikből: grapefruit, alma, banán, szőlő, narancs.
 
270 kcal, 3.1 g F, 64.4 g CH, 3.3 g zsír
 
50 g kukoricapehely, 2.5 dl (laktózmentes) tej
 
326 kcal, 10 g F, 54 g CH, 4 g zsír
 
1 liter tea

40/14. nap

 
Képekben, linkkel:
 




 



Dobozolható ételek

 



 




(Forrás: itt.)