2012. augusztus 25., szombat

Buli vaaan! :))

Fénykép
 
Éppen ezért:
csajos, családi, háromgenerációs, martinis előesti buli :)
 
 


 

Mai bölcsek

 




 

Uzsonna




Abonett, sajt, paradicsom.

Ebéd

2 szeletke sült máj, 1 szelet sült csirkemell, lencsesaláta.
 
Ebéd előtt ittam olyan 8 deci vizet, de azért most is lecsúszik a 2 pohár víz, embertelen a hőség...

Útra készen

Edzőcucc és társai bepakolva. Kaja és napló bekészítve.



   Indulás! :)









 

Tízórai: Banánturmix

Útközben lesz majd, de elkészítem és "hűvösre teszem", mert a mixert is viszem, azt meg ugye el kell mosogatni és bepakolni :)

Egy banánt mixeltem 2 dl tejjel. Pronto :)

Reggeli

125 g zsírszegény túrót összekevertem egy joghurttal (és mivel edzés után vagyok, egy adag fehérjeporral), 200 g gyümit ettem hozzá. Ez most 1 alma volt és 3 szem szilva.

Plusz a napi folyadék reggeli része.

Mai edzés


Gumiköteles edzés 5. nap:
  • bemelegítés
  • láb
  • has
  • nyújtás.
Kábé 50 perc volt. A hasizmosás jól megy (na nem mondom, hogy nem fáj), de a láááb!! A külső-, belső comb gyakorlatok embertelenül fájnak, nem mentálisan, hanem fizikailag szó szerint hányingerem van. A 3 helyett ezekből ma csak 2 sorozatot tudtam megcsinálni, de minden mást rendesen lenyomtam. és ez is lesz majd jobb!

Ébresztő gondolatok

Jó reggelt, nagyvilág!


(edesotthon.blogspot.com)

Szokásnapló pipa. Kilóra nincs változás, de a centik szépen mennek lefelé. Tehát minden rendben :)

Alvásnapló vezetve, ez az 5. nap és hihetetlen, de van változás!! Remélem, így megy továbbra is és 2 évtized után sikerül beállítanom az alvási ciklusomat :)

Már csak 2 nap a hőségből... Tegnap is csak úgy bírtam ki, mint a bikinis lecsó főzésekor. Tegnap reggel odáig fajult a dolog, hogy lementem a kis trafikba, beszéltem az eladó csajjal, hogy baj lenne-e, ha egy fél órára lemennék hozzá olvasni. Vagy egy órára úgy, hogy segítek pakolni. Ott van klíma, és nagyon kellemes. Azt mondta: megdumálhatjuk :) Ma annyiban lesz mákom, hogy utazom, és hála az égnek klímás az autóm. Nem vagyok oda a klímáért, mert minden bajom van tőle, de ez a másfél óra utazás most megváltás lesz az ezer fokban.
 
Tehát utazom, még össze kell pakolni, a kajához a jégakkukat már este bedugtam a fagyasztóba, a gombát a vasárnapi ebédhez már tegnap megpároltam. Víz már a kocsiban. A mai edzést megejtem most, kint 23 fok, bent 28 (hiába volt nyitva egész éjjel minden), nincs kérdés, nincs kifogás, nincs nyafogás. Pont. A holnapi edzéshez viszem a cuccot.
 
Na, dologra.
 
Szép napot mindenkinek! :)